Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Komt er toch een iPad mini?

Door: Ruud Timmermans op 6/07/12 in Apple, Rumors / geruchten

Het geruchten circuit is op volle gang. We zijn het er allemaal mee eens, die iPad mini zit er toch aan te komen. Wanneer je de vele geruchten leest dan kan het niet anders dan dat Apple met de iPad mini komt. De huidige iPad heeft een scherm van 9,7″ (24,64 cm) de iPad mini zal een scherm krijgen van rond de 7 a 8 inch, dit komt neer op 19 centimeter. De kleine iPad zal een prijs krijgen van rond de 200 dollar.

Heeft de iPad mini kans?


Om hier een antwoord op te geven kan je kijken naar de concurrentie maar je kan ook kijken naar de resultaten die Apple nu boekt. Wat ze de laatste tijd ook lanceren, alles lijkt  een succes te zijn. De 7″ iPad kan voor vele weer andere mogelijkheden bieden. De Google Nexus is nog niet interessant want daar is vrijwel nog geen content voor. Wanneer je kijkt naar Amazon’s Kindle Fire komt deze echt nog wel wat tekort wanneer je deze vergelijkt met de iPad.

Wij denken zelf wel dat de iPad mini kans heeft van slagen, zeker nu er al aardig wat concurrentie is. Het kan ook makkelijk bij een gerucht blijven want Apple heeft zich in het verleden zich nooit wat aangetrokken wat andere spelers op de markt doen. Kijk maar naar de Retina Macbook pro;-)


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs