Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Review Lifeproof Extreme case, bij aankoop 5 euro retour via bank!!

Door: Ruud Timmermans op 8/07/12 in Accessoires, Apple4Ever, Review

Dankzij àppelshop.com hebben we mogen kennismaken met de Lifeproof Extreme case voor de iPhone 4/4s. Wanneer je de iPhone meeneemt op de boot of wanneer je meer van het ruige werk houdt zoals mountainbike, skiën of snowboarden, dan is de Lifeproof wel iets voor je. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het wat rustiger te doen, lekker zwemmen, naar het strand gaan of gewoon een klein beetje snorkelen. Met de Lifeproof Extreme case hoef je niet meer bang te zijn dat je iPhone verdrinkt.

Eigenschappen:


Om een dergelijke iPhone case succesvol te maken zijn er wel een aantal zaken die je als fabrikant in acht moet nemen. Zo moet je voorkomen dat deze te dik wordt. De LPXc (Lifeproof Extreme case) is dun en licht. Zo wordt de iPhone maar 1,5mm breder wanneer de LPXc erom heen zit. Ook in gewicht valt het reuze mee. De LPXc weegt namelijk maar 28 gram. Je kan de iPhone tot 2 meter onder water nemen om zeer mooie en heldere opnames te maken in het zwembad of op vakantie in de zee. De optische glazen zijn dubbel AR gecoat dus dit zorgt ervoor dat de lenzen zeer heldere opnames kan maken.

Praktijk:


Mijn eerste indruk bij het uitpakken van de Lifeproof Extreme case is dat deze stevig is en er mooi uitziet. Alleen de folie voor het touchscreen van de iPhone geeft me in het begin wat twijfels of die wel stevig genoeg is. De folie voelt wat goedkoop aan. De iPhone voorzien van de Lifeproof case ging vrij gemakkelijk. Er zijn me gelijk twee dingen opgevallen:

  1. De Lifeproof Extreme case maakt je iPhone niet echt dikker (slechts 1.5mm).
  2. De folie voor het scherm heeft mijn twijfels weggenomen want het voelt goed aan. Het touchscreen blijft goed reageren op een enkele keer na in de hoeken.

Wanneer we de iPhone nu zien in de Lifeproof Extreme case ziet deze er wel mooi uit. Het oogt ook best wel stoer. Kijken we nu naar de andere functies zoals de beltoon dan is deze goed te horen ook het bellen geeft geen probleem.

Nu hebben we de test nog even wat verder opgevoerd. We hebben de iPhone vanaf +/- één meter hoogte op een betonnen vloer laten vallen. Na het oppakken en aanzetten hebben we geen probleem ontdekt, gelukkig. Wie laat nu zijn telefoon expres vallen;-). Daarna hebben we gekeken of de iPhone misschien een diploma kan halen. In onze vijver hebben we een opname gemaakt en ook dit gaf geen problemen. Het filmpje kan je hieronder bekijken.

We kunnen dus stellen dat de iPhone zijn diploma heeft behaald.

Conclusie:


De Lifeproof Extreme case is een geweldige bescherming voor je iPhone 4 /4s of dat je nou graag naar het strand gaat, houdt van watersport of wintersport, gewoon muziek luistert in bad, of misschien wel in de bouw werkt? De iPhone mag voortaan mee! De Lifeproof Extreme case is wel aan de prijs, deze komt namelijk op €79,95. Toch vinden we de prijs wel goed voor de kwaliteit en het gemak dat je van de Lifeproof hebt. De iPhone 4 /4S vertrouw je niet zomaar een case toe natuurlijk.

Actie iFive:


Tijdelijk kan je de Lifeproof Extreme case bestellen bij àppelshop.com voor de prijs van €74,95 (gratis verzending)  Je betaalt €79,95 maar je krijgt binnen één week na bestelling 5 euro retour op je rekening. Deze actie is tijdelijk en loopt t/m zondag 15 juli 2012.

HEEL BELANGRIJK: vermeld bij je bestelling in het opmerking veld wel Apple 4 Ever. De 5 euro retour geld alleen op aankoop van de Lifeproof Extreme case en dus niet op accessoires en andere artikelen. De Lifeproof Extreme case kan je in 4 verschillende smaken krijgen namelijk met een zwarte voorkant als ook paars, roze en wit. klik hier om te bestellen. Appelshop.com heeft het recht om zonder reden de actie per direct stoppen.

Francesco van àppelshop bedankt voor het beschikbaar stellen van de Lifeproof! We bedanken ook Patrick van Dijken voor de review en het filmpje!


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs