Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Waar vind ik de handleidingen van mijn Apple producten?

Door: Ruud Timmermans op 11/07/12 in Apple, iTutorial

De verkoper laat zien wat er in de doos zit van de iPad. Dit is een adapter, usb dock kabel, Nederlandse plug voor in de adapter en een heel dun boekje met wat basis uitleg. Veel heb je misschien niet nodig. Wanneer er 100 producten worden gekocht dan is het zelfs zo dat daarvan misschien maar 10% de handleiding opent en deze bekijkt. De andere 90 verdwijnen in de doos ver weg in de kast. Wanneer er een probleem is of men komt ergens niet uit dan wil men de handleiding nog wel eens opzoeken. Heel erg zonde van al dat papier. Een handleiding op CD erbij is dan een mooie optie. Maar waarom moeilijk doen wanneer het nog makkelijker kan.

Je kan via internet alles vinden. Ook Apple heeft een pagina waar je een overzicht hebt van alle product handleidingen. Al deze files zijn in pdf en kan je ook openen op een iPhone, iPod en iPad. Wil je meer weten over je Macbook Pro, iMac of ander Apple apparaat? Kijk dan hier voor een overzicht van alle handleidingen van Apple producten.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs