Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Pimp je iPhone met een passend achtergrond

Door: Ruud Timmermans op 22/07/12 in App's, iAppTip

Pimp! T is een handige app, zoals er al velen zijn natuurlijk, die je achtergrond van je iPhone kan aanpassen die rekening houdt met je App logo’s op het scherm. Je kan eenvoudig je eigen aangepaste achtergronden met planken en app icoon uitlijnen. Wanneer je daar nu niet zo handig in bent kan je ook door honderden reeds gemaakte achtergronden worstelen en kijken of daar er eentje bij zit die goed past. Wanneer je zelf een mooi ontwerp hebt gemaakt kan je deze uploaden en delen.

De interface is zeer netjes, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ook hier geven we de tip mee dat je niet vanuit de app de achtergrond kan aanpassen maar dat je dit doet via de [Instellingen] –> [Helderheid en achtergrond]. Je tikt vervolgens op [Achtergrond] en dan volgt de rest vanzelf. De achtergronden die je in de app opslaat komen in je Filmrol terecht. Kortom een leuke app voor een kleine prijs.

[appext 527878508]


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs