Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

EA MMA…Een potje knokken op je iPhone

Door: Gast op 13/09/12 in Games, Review

Ben je een beetje klaar met alle “softy” spelletjes op je iPhone, dan is EA MMA iets voor jou! Geen gezeur met lange wachttijden of eindeloze aanvallen die je moet weerstaan, maar gewoon een lekker potje ouderwets knokken.

Het belangrijkste in het spel, is het trainen van jou MMA vechter en hem, door te vechten, naar de top te brengen. Buiten de wedstrijden is het ook belangrijk, dat je, je vechter traint. Zo zullen zijn skills verbeteren en zal je de gevechten makkelijker winnen. Als beginnende MMA vechter sta je natuurlijk onderaan in de ranglijst. Het doel is, om je van de nummer 10 lightweight naar de nummer 1 heavyweight op te vechten.

Het leuke van dit spel is, dat je, je vechter volledig kan customizen. Van zijn uiterlijk tot zijn gedrag is hij volledig beïnvloedbaar. Je kunt de skills trainen die jij belangrijk vindt en zo de vechter creëren die bij jou past.

Het feit, dat je het volledig spel in minder dan een dag kunt uitspelen was wel een tegenvaller. De gevechten zijn wat aan de makkelijke kant, dus het is niet echt moeilijk om zonder al te veel gevechten te verliezen, in 1 keer door te stromen naar de top. Wanneer je de nummer 1 heavyweight bent is het spel eigenlijk afgelopen. Er zijn nog een aantal challenges uit te spelen, maar daar zit niet echt veel uitdaging in. De duur van het spel was daarom om zeker teleurstellend.

EA MMA is een leuke app, zolang je maar niet verwacht dat je er dagen of misschien wel weken mee zoet zult zijn. Toch kan ik de app, die 79 cent kost, zeker aan raden. De tijd die je er zoet mee zult zijn, zal je, je niet vervelen.

MMA by EA SPORTS (AppStore Link) MMA by EA SPORTS
Developer: EA Swiss Sarl
Rated: 17+3.5
Price: € 0,99 download link


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs