Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Win een Feuerwear® iPad case “Rick”

Door: Ruud Timmermans op 20/09/12 in Apple4Ever, Prijsvraag, Review

Na de Feuerwear® iPhone case “Mitch” gaan we naar de Feuerwear® iPad case “Rick”. Ook nu betreft het een hoes die helemaal gemaakt is van oude brandslangen. Leuk is dat elke hoes uniek is en dat je de meeste in het wit en rood kan verkrijgen.

“Rick” nummer 500319

De iPhone 4/4s hoes “Mitch” gebruiken we nog steeds. Op het moment is dit één van mijn favorieten. Ook de Book Book van Twelve South is een favoriet maar deze heeft toch een nadeel. Er is geen gaatje voor de camera. Nu heeft de “Mitch” dat ook niet maar is deze makkelijk uit de hoes te halen.

Nu is er dan de iPad case van Feuerwear® “Rick”. Deze was in het begin wel even wennen en leek deze niet prettig. Toch is dit allemaal een kwestie van wennen. De hoes is stevig en het kost je wel even wat moeite om de touwtjes om de iPad te krijgen maar wanneer deze erom zitten vallen ze er ook niet makkelijk vanaf.

De zijde waar de achterkant van de iPad op komt is zacht en van een soort rubber. Het is ontzettend stroef. In eerste instantie denk je er niet bij na maar het is heel goed dat deze stroef is. De iPad blijft namelijk perfect op zijn plaats. De iPad case “Rick” is voorzien van een gaatje waardoor de camera mooie foto’s kan schieten.

Een ander en makkelijk hulpmiddel is de lus die aan de achterkant zit. Wanneer je de hoes omklapt kan je deze met een klittebandje vastzetten. Zeer eenvoudig en makkelijk in gebruik. Je kan de iPad case rechtop zetten maar ook leggen in een kleine hoek. Dit is weer ideaal om te typen.

Wanneer je de iPad case in een tas wilt stoppen kan je de cover nog met een band sluiten. Op deze manier blijft de iPad perfect beschermd. De iPad case “Rick” kan je kopen voor de prijs van €69,00, hiervoor krijg je dan wel een unieke iPad case van zeer sterk en duurzaam materiaal. Je betaalt geen verzendkosten boven de 40 euro! Meer info vind je op de website van Feuerwear®


In samenwerking met Feuerwear® mogen we een iPad case “Rick” weggeven. Door onderstaand formulier in te vullen maak je kans op een iPad case “Rick”. Bedenk een leuke slogan met vuur en Apple 4 Ever;-) Na sluiting zal Feuerwear® een vurig bericht sturen met een couponcode waarna je de iPad case kan bestellen. De actie loopt t/m donderdag 27 september en sluit om 00:00. Na de actie worden alle gegevens verbrand!

Onze excuses voor de vertraging. We hebben een winnaar met een zeer originele slogan:

Astrilde vd L.

Slogan:”Apple 4 ever wakkert een vuurtje aan die zich razend snel verspreid.
Kijk maar uit want Voor je het weet word je verleid!”


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs