Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

FiFa 13 is nu verkrijgbaar

Door: Ruud Timmermans op 25/09/12 in Games, Nieuws

EA kondigt met trots aan dat EA SPORTS™ FIFA 13 nu verkrijgbaar is voor de iPhone, iPad en de iPod Touch. FIFA 13 verbindt fans met de echte voetbalwereld op elk moment op elke plaats. Met 33 gelicenseerde stadions, 30 competities en meer dan 500 teams, voelt FIFA 13 realistischer dan ooit. Beleef de diepste voetbalervaring op iOS ooit, met veel verschillende game modes, zoals league/cup toernooien en manager mode. Voor het eerst kunnen fans de top van de leaderboards bereiken en online wedstrijden spelen met supersterren als Messi en Benzema tegen hun Origin vrienden in de FIFA online wereld.

Bovendien verbindt EA SPORTS Football Club miljoenen spelers van over de hele wereld met elkaar en de echte sportwereld en geeft spelers de mogelijkheid om hun favoriete club te supporten en status op te bouwen door het verdienen van XP. Herbeleef cruciale momenten op het veld met een nieuwe functie die spelers de mogelijkheid geeft om hun beste momenten in FIFA 13 direct  te uploaden via YouTube.

Er zijn drastische verbeteringen in de game zoals grafische updates voor de gezichten van de spelers, stadions en de wedstrijd dagomgeving, evenals verbeterde hulp met de besturing om de authenticiteit en innovatie te leveren op iOS waar de FIFA franchise bekend om staat.

FIFA 13 is nu beschikbaar in de Appstore:

[appext 547409501]


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs