Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Mophie Juice voor iPhone 4/4S

Door: Ruud Timmermans op 31/10/12 in Accessoires, Advertorial, iPhone

De Mophie Juice Pack Pro voor de iPhone 4/4S biedt 2 mooie opties. Ten eerste heeft deze handige case een interne batterij van 2500 mAh die de batterijduur van uw iPhone met 150% verlengd. Het tweede van de Juice Pack Pro iPhone Case is dat deze uw toestel beschermt tegen zand, regen, stof en is uiterst geschikt voor mensen die bijvoorbeeld op de bouw of als hulpverlener (politie, ambulance of brandweer) werken. Volgens Mophie voldoet de case aan de Amerikaanse militaire standaard.

De Mophie Juice Pack Pro iPhone 4/4S case heeft een micro-USB-aansluiting zodat u kunt synchroniseren met iTunes zonder dat u uw iPhone 4/4S uit de case hoeft te halen. Tegelijkertijd laat u de Juice Pack Pro case via de micro-USB-aansluiting. Doormiddel van de 4 LED status indicatie kunt u zien wanneer u uw case moet opladen.

We hebben deze Mophie Juice Pro case een tijdje mogen testen en we kunnen maar één conclusie geven. Het is een hele fijne en zeer handige iPhone case. Grote plus is dat deze je iPhone beschermt en je ook extra lange duur hebt doordat er een batterij in de case is verwerkt. Klein nadeel, iPhone wordt groot en zwaar.

Wanneer je de Mophie Juice Pack Pro wilt aanschaffen dan kan dit via áppelshop.com voor de prijs van €129,95.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs