Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Op zoek naar een Gadget? iGadgetworld gaat per 1 november online! (Couponkorting)

Door: Ruud Timmermans op 1/11/12 in Accessoires, Advertorial, Nieuws

Op zoek naar een leuke igadget voor de feestdagen of voor u zelf? Dan hebben ik een leuke website voor u genaamd iGadgetworld (www.igadgetworld.nl). Ik ben iGadgetworld begonnen omdat iGadgets moeilijk te vinden zijn op het internet, ik moest echt de naam van de iGadget weten om hem te vinden en ook niet alle iGadgets zijn goed te verkrijgen in Nederland. Om alle iGadgets bij elkaar te krijgen ben ik iGadgetworld begonnen.

Wij verkopen bekende iGadgets zoals de iCade, GameChanger en Parrot Ar Drone. Maar ook minder bekende iGadgets zoals AppToyz, iRobot en Appgear. Ook verkopen wij merkloze producten zoals iPhone game grips en joysticks. Wat wij ook in ons assortiment hebben zijn de “normale” iGadgets zoals zonneladers, speakers en oordopjes.

Omdat wij vandaag geopend zijn geven wij ook een kortingscode waarmee u recht hebt op 5% korting geldig op ons hele assortiment behalve alle Ar Drone producten en de GameChanger. De code is geldig tot 12 November 2012. U kunt de korting krijgen door op www.igadgetworld.nl de kortingscode apple4ever in te geven in uw winkel mandje.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs