Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Beyzacases iPhonehoesjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer

Door: Ruud Timmermans op 18/11/12 in Accessoires, Advertorial, iPhone, Review

Wanneer je op zoek bent voor een eenvoudige en zeer stijlvolle iPhone hoes dan kan je deze zeker vinden op iPhone-Cases.nl. We hebben dit keer gekeken naar de iPhonehoesjes van het merk Beyzacases. Wanneer je kijkt naar het assortiment dat je van dit merk kan vinden dan is dit best uitgebreid. Er zit altijd wel een passende hoes voor je bij.

In eerste instantie wanneer je de iPhone hoes ziet op een foto dan heb je niet meteen het gevoel van kwaliteit. Wanneer je de iPhone case in je hand hebt en dan merk je pas echt de kwaliteit. Dat het van echt leer is dat ruik je meteen en wat ook meteen opvalt is dat de iPhone hoes meteen lekker soepel aanvoelt. Je iPhone glijd er makkelijk in en deze kan je er weer makkelijk uithalen doordat er aan de zijkant van de hoes een uitsparing is gemaakt. Je hebt geen last van een trekkoort of andere flap waarmee je de iPhone omhoog moet trekken.

Aan de onderkant zit een opening zodat je de iPhone kan laden terwijl deze in de hoes kan blijven zitten.

De Beyzacases zijn van echt goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. De prijzen beginnen vanaf €24,95 en er zijn hoesjes voor de iPhone 4/4S en iPhone 5. Wanneer je een echte mooie en soepele leren jas voor je iPhone wilt, surf dan snel naar iPhone-Cases.nl


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs