Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iPad mini winnen? Dat kan bij iPad-Center.nl

Door: Ruud Timmermans op 11/01/13 in Advertorial, Nieuws

Vanaf nu maak je namelijk via de websites Laptopverpakking.nliPad-Center.nliPhone-Cases.nl en iPod-Cases.nl kan op een iPad mini inclusief uitgebreid accessoirepakket.  Wanneer je vanaf nu t/m eind maart iets besteld op één van deze website dan maak je kans om een iPAd mini te winnen. Zo’n kleine erbij is altijd leuk natuurlijk.

Tot en met 31 maart 2013 maak je bij iPad-Center.nl kans op een iPad mini t.w.v. € 329,- inclusief uitgebreid accessoirepakket.

Je kunt op verschillende manieren meespelen om zo je kansen te vergroten zodat jij die iPad mini kunt winnen!

Deze actie is geldig bij de webshops Laptopverpakking.nl, iPhone-Cases.nl, iPad-Center.nl en iPod-Cases.nl.

 iPad mini

 Hoe maak ik kans op die iPad mini?

PakketzendingPlaats een bestelling

Door een bestelling te plaatsen bij iPad-Center.nl maak je direct kans om te winnen. Als je tijdens de actieperiode meerdere bestellingen plaatst, maak je natuurlijk meer kans. Iedere bestelling maakt evenveel kans.

Review

Schrijf een review

7 dagen nadat wij je bestelling hebben verstuurd, ontvang je van ons een email met daarin het verzoek een review te schrijven en je ervaringen te delen. Iedere review geschreven in de actieperiode maakt kans om te winnen.

Facebook likeLike ons op Facebook

Door ons te liken op Facebook maak je wederom kans om die fantastische prijs te winnen. Ga direct naar onze Facebook pagina en like ons direct! Iedere Facebook like maakt evenveel kans om te winnen. Daarnaast blijf je via Facebook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van iPad accessoires.

Volg ons op Twitter

TweetbirdVolg iPad-Center.nl op Twitter en wie weet ga jij er vandoor met die iPad mini. Iedere volger op Twitter maakt evenveel kans om te winnen. Natuurlijk blijf je als volger van iPad-Center.nl ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van iPad accessoires.

Hoe kan ik mijn winkansen vergroten?

Je kunt je kansen vergroten door het aantal ‘lotnummers’ te vergroten en zowel een bestelling te plaatsen en een review te schrijven. Of door zowel vriend te worden op Facebook als volger op Twitter. Je kunt het natuurlijk ook alle vier doen!

Uit alle bestellingen, geschreven reviews, Facebook likes en volgers op Twitter uit de actieperiode (1 januari t/m 31 maart 2013) wordt de uiteindelijke winnaar getrokken.

Deelnemende webshops zijn Laptopverpakking.nl, iPhone-Cases.nl, iPad-Center.nl en iPod-Cases.nl. Uit alle deelnemers wordt uiteindelijk één winnaar getrokken.

Meer weten? De actievoorwaarden kun je hier downloaden als .PDF bestand.

Indien er daarna nog vragen zijn kun je altijd contact met ons op nemen.

Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs