Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Temple Run 2 is nu verkrijgbaar

Door: Ruud Timmermans op 19/01/13 in Games, New in AppStore, Universeel

De eerste versie is mooi, gaaf, leuk, uitdagend en dat dit zo is blijkt wel aan het aantal downloads. Temple Run is volgens de makers ruim 170 miljoen keer gedownload. Vele fans wachten al een behoorlijke tijd maar nu is hij er dan Temple Run 2 is nu eindelijk verkrijgbaar. Deze hele mooie game is ook nog eens gratis. Je kan op eigen kracht best ver komen maar de bedoeling van de maker is natuurlijk dat je In-App kopen doet;-)

Het spel is weer mooier, completer en ook nu wordt je behendigheid flink op de proef gesteld. Je komt langs smalle rotsen, springen over flinke obstakels. En de apen zijn dit keer een flink stuk groter. Kortom een heel leuk spel waar je weer lang mee bezig kan zijn.

[appext 572395608]


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs