Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Stijlvolle iPhone case van Piel Frama

Door: Gast op 28/01/13 in Accessoires, iPad, iPhone, Review

Wij als iPhone gebruikers, hebben een hele mooie telefoon, die we natuurlijk zo goed en stijlvol mogelijk willen beschermen. Bij een stijlvol apparaat, hoort natuurlijk ook een stijlvolle hoes. Met de iPhone hoezen van Piel Frama kunnen we dit mogelijk maken. De hoezen zijn in veel kleuren te verkrijgen en van echt kwaliteitsmateriaal.  Piel Frama levert diverse hoezen, zelf hebben wij de iMagnum hoes mogen testen.

Toen we het pakketje thuis bezorgd kregen, waren we al verbaasd. Zelfs  de verpakking was al super mooi en stijlvol, dit beloofde veel goeds. Het resultaat was ook verbluffend, er zat een prachtige Imagnum hoes voor de iPhone in. De hoes die wij ontvingen, was voor de iPhone 5, maar is ook voor de iphone 4(s) te bestellen.

Zoals ons via de site van Piel Frama al ter oren was gekomen, is het materiaal dat gebruikt wordt voor de hoes echt koeienleer. Door er alleen even aan te ruiken konden we al vertellen dat dit echt kwaliteitsleer is.  Het leer zorgt er niet alleen voor dat de hoes er geweldig uitziet, maar ook zo dat de hoes geweldig aanvoelt en goed in de hand ligt. De hoezen van Piel Frama zijn handgemaakt en dat is de te zien. De hoezen zijn perfect afgewerkt en er is echt helemaal niets op de uitstraling aan te merken. Een echt kwaliteitsproduct!

De prijs van de hoes die wij hebben getest is 85 euro. Dit is natuurlijk geen klein bedrag voor een hoes, maar aan de andere kant, waarom geven we wel een hele smak geld uit aan onze iPhones en kopen er dan geen mooie stijlvolle hoes bij. De hoezen van Piel Frama zijn van kwaliteitsmateriaal, stijlvol, handgemaakt en ze liggen geweldig in de hand.

De hoezen van Piel Frama zijn een echte aanrader voor de iPhone bezitters die een mooie stijlvolle hoes willen. Een iPhone hoes van echt koeienleer, wie wil dat nu niet? De hoezen zijn prachtig afgewerkt door ervaren leerbewerkers en dat is te zien. We hebben zelf geen minpunten aan deze hoes kunnen ontdekken. Het ziet er goed uit, het voelt goed en het ruikt zelfs goed. Dit is echt een aanrader!

http://www.pielframa.com/

Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs