Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Bugatti iPhone 5 en 4/4S Open / Gesloten Book Flip Case

Door: Ruud Timmermans op 30/01/13 in Accessoires, iPhone, Review

Bugatti heeft een aantal mooie hoesjes gemaakt voor de iPhone. Voor de iPhone 5 en ook voor de iPhone 4 / 4S is er een Openbook Case gemaakt. Het mooie aan deze hoes is, is dat deze andersom werkt. De credit kaart en andere belangrijke pasjes worden netjes afgesloten terwijl je nog gewoon bij de iPhone kan komen.

Echt Leder


De Bugatti iPhone OpenBook Case is van hoogwaardig leder. Je ruikt dat meteen wanneer je de hoes uit de verpakking haalt. De Case voelt heerlijk zacht aan en is toch stevig. De iPhone heeft voldoende bescherming. Ook is er gedacht aan de camera dus je hoeft de iPhone niet uit de Bugatti Case te halen.

Gesloten Versie


Er is van dezelfde lederen kwaliteit ook een gesloten versie verkrijgbaar. Nadeel van deze case is dat je de pasjes altijd ziet zitten wanneer je de iPhone wilt bedienen. Wel is er gedacht aan een gaatje voor de camera. Ook bij deze case hoef je de telefoon er niet uit te halen wanneer je een foto wilt maken.

De iPhone is goed beschermt wanneer je deze in een jaszak stopt waar ook nog andere items in bewaard worden. Minder snel kans op krasjes van bijvoorbeeld sleutels.

Welke uitvoering je ook prettig vind maakt niet uit. Het zijn allebei zeer waardige iPhone cases.

Beide iPhone cases zijn te bestellen op àppelshop.com De gesloten als ook de open Case van het merk Bugatti kosten 39,95 per stuk. Voor zowel de iPhone 5 als de iPhone 4 / 4S zijn deze mooie cases bestelbaar.

Wij danken áppelshop voor de case!


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs