Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Probeer Apps en verdien daarmee iTunes tegoed ($)

Door: Ruud Timmermans op 20/03/13 in App Store, App's, iOS

iTunes tegoed kan je, wanneer je een beetje goed shopt, voor leuke prijs kopen. Nu kan je bijvoorbeeld bij Dixons 50 euro halen en 40 euro betalen. Ook bij de kruidvat en ook de AH heeft regelmatig van deze acties. Wanneer je nu bereid bent wat apps te downloaden en te testen kan je zelfs sparen voor gratis tegoed. Er kleeft echter een kleine “maar” aan.

Hoe werkt het?

Wanneer je mee wilt werken aan het proberen van apps dan dien je op je iOS device op de volgende link te klikken FreeMyApps. Daarna wordt er gevraagd mee te doen en dan wordt er een profiel op je iDevice geïnstalleerd. Dit kan geen kwaad. Dit is alleen om het mogelijk te maken zodat je kan meedoen en ook je punten worden genoteerd. Je dient elke app minimaal 30 seconden bezig te houden om aanspraak te kunnen maken op de credits die je hiervoor krijgt.

Hieronder een klein overzicht die laat zien hoe het ongeveer werkt:

Voor elke app die je probeert krijg je een bepaald aantal credits. Soms zijn dit er 52 maar ook wel eens 260 of zelfs 300. Wanneer je je dan bedenkt dat je bij 3000 credits een iTunes Giftcard gespaard hebt van 10 dollar dan is dat mooi meegenomen. De kleine “maar” is dus dat het iTunes giftcards zijn in dollar’s en dus alleen maar te gebruiken wanneer je een Amerikaans Apple ID hebt. Je kan natuurlijk ook meedoen met sparen en deze cadeau doen.

Wanneer je de 3000 credits bij elkaar hebt kan je deze inwisselen voor een iTunes giftcard van 10 dollar. Je krijgt een code via de mail en deze kan je dan bij redeem / inwisselen vervolgens inlossen. Het sparen gaat misschien wel niet heel erg snel maar wanneer je het goed doet kan het misschien toch wel 10 dollar per maand opleveren.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs