Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Update: Launch Center Pro 2 is de perfecte app

Door: Ruud Timmermans op 8/11/13 in App's, iPhone, Review

Je bent op je iPhone bezig en komt tot de ontdekking dat je zo nu en dan de icoontjes aan het verplaatsen bent. Op een dag weet je niet eens meer waar je dat ding hebt neergezet. Nu is de zoek functie wel verbetert maar toch kan het zijn dat je de app’s anders wilt gebruiken dan je steeds doet. Ga maar eens na hoe jij je iPhone gebruikt. Is er iets dat je mist? Misschien nu niet maar na dit artikel misschien wel;-)

Launch Center Pro 2

Launch Center Pro 2 is niets anders dan een snelle toegang creëren binnen één van je apps die je op de iPhone hebt staan. Zo kan je bijvoorbeeld je geliefde opbellen, iets opzoeken via Twitter. Je kan een bericht sturen naar een vriend. Er zijn heel veel mogelijkheden en de lijst met apps die dit ondersteunen wordt ook iedere keer aangevuld. Éen scherm met daarin al je acties die je het meeste gebruikt. Het is even wennen maar wat werkt dit super!

launchcenterpro-02launchcenterpro-03

Van app tot actie

Wanneer je nu een website wilt bezoeken die je geregeld bekijkt dan ga je naar Safari en tik je een link in of je kiest een snelkoppeling. Meestal zie je de website meteen al bij de voorkeuren opkomen. Met Launch Center Pro maak je een snelle actie naar Safari maar je geeft ook meteen een opdracht mee. De opdracht kan van alles zijn maar in ons voorbeeld is dat het bezoeken van je favoriete website Apple 4 Ever natuurlijk;-) Dus met één tik kan je dit doen. Je kan dit met meer apps doen op je iPhone. Plaats direct een bericht op Facebook, of Tweet de laatste foto, Stuur je liefde meteen een bericht of e-mail. Met launch Center Pro 2 werkt het allemaal net wat makkelijker en sneller. Je kan allerlei acties bedenken en vastleggen zonder dat het gebruik ervan moeilijker wordt. Het werkt zelfs efficiënter.

launchcenterpro-04launchcenterpro-05

Creëer Groepen, acties en swipen maar

Belangrijkste interface van Launch Center Pro bestaat uit een éénvoudig raster die je kan indelen in acties en groepen, de laatste zijn eigenlijk alleen maar alternatieve actie rasters die door een tap-en-swipe-beweging geactiveerd kunnen werken. Wanneer je dus met meerdere apps werk kan je deze ook in een group plaatsen. Je kan er in totaal 11 plaatsen. Deze group kan je op het hoofdscherm plaatsen. Je tikt de group aan en je swiped naar de app die je wilt starten.

Tijd voor een video

Hieronder hebben we een filmpje opgenomen hoe de app werkt. Je zal zien dat het makkelijker is dan je nu denkt.

Launch Center Pro (AppStore Link) Launch Center Pro
Developer: Contrast Apps LLC

Rated: 12+
Price: Free download link


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs