Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Upgrade nu je bommen in Clash of Clans

Door: Ruud Timmermans op 10/11/13 in App's, iOS, Universeel, Update

Clash of Clans is een verslavende combinatie van strategie en competitieve razendsnelle gevechten. Stel een leger samen van barbaren, tovenaars, draken en andere machtige krijgers. Suit je aan bij een clan van spelers en werk je door de rangen omhoog, of stel je eigen clan samen om voor het eigendom van het rijk te vechten. Het terugdringen van de gobelins is slechts de eerste stap – je missie is pas over als je clan over alle andere clans regeert!

Zie  hieronder een screenshot van Clan: Black Water en de eigenaar Night! Ik speel onder de Game Center alias: Nighthawk1973

clashofclans-update-04

Wanneer je dit soort spellen speelt dien je heel veel geduld te hebben of het kost je heel veel geld. Wachten is iets wat je wel leert met dit soort games. Maar wanneer je meer doet dan alleen spelen, dan valt het wel mee. Zo heb ik een strategie die best goed werkt. Er zijn dagen dat ik bijna niet een ander dorp aanval maar meer aan het sparen ben. Wanneer je veel Elixer en Goud wilt sparen dan kan je beter je Stadhuis buiten de defensie plaatsen. Het kost je wel bekers maar je krijgt daarvoor weer 12 tot 16 uur bescherming voor terug. Wanneer je een schild hebt dan kan je niet aangevallen worden en worden je reserves ook niet geplunderd.

Wat ook helpt is een goede verdediging. Dat laatste is in de laatste update verwerkt.

clashofclans-update-01

Je kan boobytraps maar ook verschillende bommen plaatsen. Zo heb je de Reuzenbom, een gewone Bom, Luchtbom en een Luchtmijnzoeker. Deze bommen kan je plaatsen op zwakke plekken binnen je defensie of gebruiken om aanvallers naar toe te lokken. Wanneer je aangevallen wordt gaan die bommen dus af en moet je deze weer opnieuw in de Winkel kopen en op een plek plaatsen. Dit was nogal tijdrovend. De makers Supercell hebben dit met een update nu mooi opgelost.

clashofclans-update-02

De bommen die afgaan hoef je niet meer opnieuw in de winkel te kopen maar blijven op de plek staan. Je kan iedere bom afzonderlijk weer opnieuw inzetten of je gebruikt de optie om alles opnieuw te herladen. Hieronder in de afbeelding zie je een Reuzenbom op Level 2.

clashofclans-update-03

Ook kan je een bom nu opkrikken naar een hoger level. Dit is leuk voor ons als spelers maar natuurlijk nog leuker voor Supercell. Dat upgraden kost veel Goud;-) Hieronder zie je twee afbeeldingen met daarbij de prijs van een update. Je hebt wanneer je wat langer speelt maximaal 4 Goudkluizen. In één kluis kan je 2 miljoen goud opslaan. Je hebt maximaal 7 Goudmijnen die je kan upgraden naar level 11. Deze heeft een productiesnelheid van 3000 per uur.

clashofclans-update-05

Wanneer je ziet dat het upgraden van een Reuzenbom naar level 3 750.000 goud kost dan kan je berekenen hoeveel tijd je nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen. Ook dien je rekening te houden met verlies van goud omdat je ook aangevallen kan worden. Zoals je op de afbeelding hieronder kan zien komt het op 1 miljoen goud om een Bom naar level 5 te upgraden.

clashofclans-update-06

Clash of Clans is hier gratis te downloaden in de AppStore. Het is zeker een aanrader maar heb wel veel geduld, want alles kost heel veel tijd.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs