Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Sparkle 2 is een betoverend mooie game

Door: Ruud Timmermans op 15/11/13 in Games, iAppTip, Universeel

We hebben er weer eentje mogen reviewen. Sparkle 2 is een betoverend mooie game voor op de iPhone, iPod touch en iPad. Wanneer je het leuk vind om uitdagende games te spelen dan kan je hier uren plezier mee beleven. Alles klopt. Het verhaal is leuk en de muziek past er goed bij. Wanneer je de game opstart dan valt meteen het grafische geweld op. Dit ziet er allemaal zo mooi uit dat je je meteen in een wondere wereld begeeft. Het neemt je echt mee….

Het doel

Zoals bij vele games is het doel vaak heel simpel en is dit vergelijkbaar met veel andere games. Waar wij vooral naar kijken is het verhaal en hoe het spel is ingepakt. Sparkle 2 toont veel gelijkenis met Treasures of Montezuma. De bedoeling van het spel is dat je de ballen die in het veld komen moet wegspelen voordat deze aan het einde van de lijn komen en in een gat wegvallen. 3 ballen met dezelfde kleur levert punten op en verdwijnen van de balk. Wanneer de ketting van ballen onderbroken is geeft je dit iets meer tijd maar je verdient meer punten en bonus atributen wanneer je het gat kan dichten en de ketting weer sluit. Dit sluiten gebeurd dan doordat ballen met dezelfde kleur zich aantrekken.

Magisch

Sparkle 2 is vooral leuk omdat het zo mooi gemaakt is. Sparkle 2 ziet er grafisch adembenemend uit. Alles klopt gewoon. Op het moment je de game start waan je je meteen in het sprookje. De gesproken tekst is mooi ingesproken en de opdracht is duidelijk.

Conclusie

Sparkle 2 is een game die je gewoonweg niet moet missen. Wanneer je eraan begint is deze verslavend en alles is mooi vormgegeven en ook de muziek is perfect.

Sparkle 2 (AppStore Link) Sparkle 2
Developer: 10tons Ltd.
Rated: 4+5
Price: € 7,99 download link

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs