Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iPad / iPhone beheren met iTunes 11 [Part4]

Door: Ruud Timmermans op 18/11/13 in iOS, iTunes, iTutorial

Dit is deel 4 van de reeks iPad/iPhone beheren met iTunes 11. Hier bespreken we het tabblad Films.

iTunes-44

Tabblad Films

De iPad is er niet alleen voor spelletjes en mail etc. Dat je er goed films en series op kan kijken is een feit. Veel gebruikers ontdekken nu Netflix. Ook het kijken van TV is nu mogelijk met UPC en Ziggo via de iPad. Dit werkt prima. Wanneer je zelf een film hebt op je computer en je wil deze op je iPad zetten dan kan dat met verschillende programma’s. We hebben hier een artikel dat een uitleg geeft daarover. Wanneer je op het tabblad Films klikt krijg je meteen een overzicht van alle films en series die je hebt gekocht of hebt geïmporteerd. Wanneer je kijkt naar de afbeelding hieronder zie je linksboven de kop [Synchroniseer films] en daarachter staat nu het aantal films dat je op de iPad hebt staan.

iTunes-07

Wanneer je een film importeert in iTunes dan wordt er standaard geen mooie poster bij geplaatst. Wil je een beetje mooi overzicht maken dan dien je dit zelf te doen. Je gaat bij iTunes naar de linkerkant en klikt op films.

Nu zie je een lijst met alle films in je bibliotheek staan.

Wanneer je met de rechtermuis knop klikt op de film kan je de informatie bekijken.

Bij het laatste tabblad kan je een plaatje toevoegen. Dit plaatje wordt dan gebruikt in de bibliotheek als cover.

Het is even wat extra werk maar dan ziet het er wel leuk uit op je iPad wanneer je door de films bladert. Zelf heb ik er aardig wat films opstaan. Ik vind het leuk om in de trein een filmpje of serie te kijken. De reis gaat snel en op deze manier heb ik van niemand last in de trein. Wanneer we terug gaan naar de iPad kan je in dit tabblad de films kiezen die je wilt zien op de iPad. Wil je een film kijken thuis dan kan je nu met iOS 4.3 nu ook de thuisdeling gebruiken. Je kan op deze manier een film kijken die op je computer staat in de iTunes bibliotheek, deze hoef je dan niet eerst te synchroniseren met je iPad.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs