Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

[iTreats] Wallpaper iOS 7 Galaxy

Door: Ruud Timmermans op 19/11/13 in Apple4Ever, iTreats

iTreats voor de Mac familie en natuurlijk ook de iPad, iPhone en iPod Touch. Elke keer verschijnen er weer mooie bijzondere wallpapers. Nu zetten we deze netjes in een overzicht met download link. Wanneer je alleen de iPhone versie wilt hoef je dus niet alles te downloaden. Wanneer je op je iPad of iPhone werkt kan je ook de wallpaper laden en ook meteen gebruiken als achtergrond. Meer iTreats kan je vinden bovenaan de categorie iTreats!

ios7-galaxy-feature

iOS 7 Galaxy Wallpaper
Mac Retina: Download link
Mac: Download link


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs