Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iPad / iPhone beheren met iTunes 11 [Part6]

Door: Ruud Timmermans op 25/11/13 in iOS, iTunes, iTutorial

We gaan nu verder met het 6de deel van iPad / iPhone beheren met iTunes 11.  Podcasts zijn populair onder veel gebruikers. Je kan deze namelijk meestal gratis downloaden en later nog eens op een geschikt moment nog eens beluisteren. Podcasts kan muziek zijn maar je kan ook denken aan gesprekken van interviews, of de achtergrond gedachten van een bekende artiest.

iTunes-46

Tabblad Podcasts

Hier kan je alle Podcasts vinden die je hebt toegevoegd aan je iTunes Bibliotheek. Op zich werkt dit net zoals bij films en series. Je kijkt in de AppStore naar de gratis podcasts en voegt deze toe aan je bibliotheek wanneer je een selectie kan maken wat je op de iPad wilt zetten. Ook de Keynote’s van Apple kan je vinden en op je iPad zetten, mocht je deze nog willen terugkijken.

iTunes-09

Tabblad iTunes U

iTunes U is er voor diegene die graag meer wil weten van een bepaald onderwerp. Vooral voor scholen is dit een machtig en mooi instrument. Leerlingen kunnen naast hetgeen dat ze zien op de iPad ook aantekeningen maken en zo op een zeer interactieve manier de lessen volgen. Je kan zelf ook bepaalde onderwerpen zoeken en toevoegen aan je iTunes U bibliotheek.

iTunes-48

In de afbeelding hieronder zie je veel over het onderwerp Physics. Zo zijn er meerdere afleveringen die je gratis kan downloaden en kan bekijken.

iTunes-49

Het is met iTunes U ook mogelijk zelf iets te maken van een bepaald onderwerp. Zo kan je een heel item besteden aan je postzegel verzameling. Wanneer je meer weet van een bepaalde hobby kan je dit maken in iTunes U en zo delen met andere geïnteresseerden. iTunes U is erg populair en speelt een belangrijke rol binnen het onderwijs.

Andere delen van de iTutorial kan je hier vinden.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs