Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Booq brengt uit de Booqpad voor de iPad Air

Door: Ruud Timmermans op 29/01/14 in Accessoires, iPad Air, Review

Het merk Booq is ons al eerder opgevallen. Het is het merk achter het iPad notitieblok hoesje de Booqpad. De beschermhoes voor iPad 2, 3 en 4 was al langere tijd aan het wachten op een opvolger die ruimte heeft voor de iPad Air. De hoes is inmiddels officieel door Booq aangekondigd en is zelf al te bestellen via iPad-Center.nl.booqpad_air-5

Het product is geheel opnieuw ontworpen dus naast de afmetingen zijn er nog vele verbeteringen doorgevoerd. De nieuwe Booqpad is nog steeds voorzien van een notitieblok maar daar houd de gelijkenis al snel op. De Booq Booqpad voor iPad air is te verdelen in twee onderdelen. De iPad klik je in eerste instantie in de polycarbonaat backcover welke is voorzien van een uitsparing voor de camera, knoppen en aansluitingen. Deze backcover is doormiddel van magenten te bevestigen in de folio case waarin ook het notitieblokje terug te vinden is. Deze constructie zorgt ervoor dat je flexibel bent in het gebruik van de iPad.

Als de backcover in de Folio hoes is geplaatst kan je deze in verschillende standen gebruiken. In een aantal standen blijft ook het notitieblok bereikbaar zodat je deze gelijktijdig kunt gebruiken. Als je de iPad niet gebruikt vouw je de folio hoes dicht waarna de magnetisch sluiting de boel netjes bij elkaar houdt.

booqpad_air-10

De combinatie met het schrijfblok en de vele manieren waarop je de iPad in combinatie met de hoes kunt gebruiken zorgen ervoor dat de hoes nu beter geschikt is voor particulier gebruik. Ook voor mensen die liever een backcover gebruiken vanwege de compacte afmetingen maar toch de bescherming zoeken van een folie hoes is de Booqpad voor iPad air een uitkomst. Om het scherm ook bij gebruik van alleen de backcover te kunnen beschermen ontvang je bij de Booqpad ook een screenprotector.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs