Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Drie apps voor geldwolven

Door: Ruud Timmermans op 26/03/14 in App Store, App's

Het gaat weer beter, toch blijven we letten op de kleintjes. Hier hoef je geen geldwolf voor te zijn. Nederland is niet te vergelijken met Amerika, waar ‘extreme couponing’ een hit is en blijft. Je rijdt vast niet om voor een aanbieding en iedereen die op bezoek is mag bij jou thuis mee-eten, maar pak jij wel stiekem de reclamefolders van de mat?

Stop dan met zoeken, want wij verzamelde de drie beste voordeel apps voor je. Handig natuurlijk dat je deze 24/7 bij je draagt op je mobiel, want je maakt je vast ook wel eens schuldig aan een impuls aankoop. En met deze fijne korting, voel je die toch net wat minder hard in je portemonnee.

Drie handige apps waarmee je direct bespaart;

Scoupy 

Met deze app krijg je korting op winkels bij jou in de buurt. Het aanbod is divers, zo vind je bijvoorbeeld codes voor het bestellen van eten of restaurants, maar ook van supermarkten zoals de Hema of Albert Heijn. Verder krijg je als je lid wordt toegang tot een speciaal voordeelaanbod.

[appext 467404297]

Vouchercloud

Het aanbod van Vouchercloud is ook breed, maar richt zich op bijvoorbeeld modeketens, nutsbedrijven, dagjes uit, hotels, dagjes uit en meer. Met de app van Vouchercloud heb je gelijk toegang tot alle aanbiedingen. Je kunt aanbiedingen opslaan, zodat je hier later gebruik van maakt.

[appext 340841861]

Aanbieding

Om kennis te maken met de Aanbieding App moet je deze downloaden. Meer dan een half miljoen mensen gingen je voor en zoeken via deze weg naar voordeel. Deze app vergelijkt verschillende supermarkten met elkaar, geen slecht idee als je een groot gezin bezit.

[appext 317616488]


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs