Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Nuttige apps voor onderweg uit de App Store

Door: Ruud Timmermans op 26/03/14 in App Store, App's

Bij een goede voorbereiding voor je vakantie hoort ook een bezoekje aan de App Store. Er zijn enorm veel apps die het je op vakantie een stuk gemakkelijker maken. We zetten er een paar op een rijtje.

Packing Pro (€2,69)

Ben jij ook altijd zoveel tijd kwijt met het inpakken? Om er vlak over de grens achter te komen dat je een aantal essentiële dingen bent vergeten? Met deze app heb je een persoonlijke inpakassistent op zak. Met veel voorbeeldlijstjes en deelfuncties.

[appext 312266675]

Lonely Planet (€13,99)

De reisgidsen van Lonely Planet zijn allemaal ook als app te krijgen. De landengidsen kosten € 13,99 en de cityguides zijn al voor een paar euro te krijgen.

ATM Hunter (gratis)

Niet overal ter wereld zit op elke straathoek een geldautomaat. Zelfs in Antwerpen kun je soms urenlang rondlopen zonder dat je er een tegenkomt. Met deze app zie je direct waar er een ATM in de buurt zit.

Point It (€2,69)

Vooral handig als je in een restaurant zit en geen letter van de menukaart begrijpt. Heb je zin in een gebraden kippetje? Zoek een plaatje hiervan op in deze app en wijs deze aan als de serveerster bij je tafeltje staat. Zo voorkom je dat je gepekelde koeienuier bestelt.

[appext 489506212]

XE Currency (gratis)

Hoe goed je vroeger op school ook in hoofdrekenen was, na een dag in de zon wil jouw wiskundeknobbel je nog wel eens in de steek laten. Met deze app reken je snel uit wat dat leuke beeldje op de markt in euro’s kost. De app maakt gebruik van de actuele valutakoersen.

Tipthewaiter (€0,89)

Moet je in Botswana nu wel of geen tip geven? En hoeveel laat je dan achter? Met Tipulator zit je altijd goed met je fooien.

Autoscout24 (gratis)

Heel vervelend als jouw auto er vlak voor je vakantie mee ophoudt. Op deze app kun je snel een betrouwbaar tweedehandsje kopen. Het is de grootste online marktplaats voor tweedehands auto’s van Europa.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs