Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Reclamefolder app is verbetert en heeft een nieuw jasje

Door: Ruud Timmermans op 16/06/14 in App's, iAppTip, iOS

Wanneer je als ontwikkelaar een app ontwikkelt voor de Appstore dan heb je te maken met bepaalde verplichtingen. Je kan niet zomaar een app erin laten zetten en er dan vervolgens niets meer mee doen. Heel veel ontwikkelaars zoals de makers van de app Reclamefolder willen ook verbeteringen aanbrengen. Ze luisteren echt naar de feedback van klanten. Zelf gebruik ik de app op regelmatige basis en ik kan melden dat de verbeteringen zeker bijdragen aan het gebruiksgemak.

reclamefolder-02

Allereerste het design. Het is een frisse look en zeer overzichtelijk. Wanneer je naar een bepaalde categorie wilt gaan kan je linksboven tikken op de het icoontje met de streepjes, er volgt een balk aan de zijkant waar je kan kijken op categorie.

reclamefolder-01

Je kan bepaalde winkels ook je voorkeur geven en deze komen dan bij je favorieten. Wanneer je deze niet als favoriet aangeeft heb je nog de rubriek populaire folders. Deze heb je in de tussentijd meerdere keren bekeken.

reclamefolder-03

Wanneer je een folder selecteert dan krijg je een scherm met de bladzijden van deze folder. Het ziet er overzichtelijk uit en je kan meteen doorklikken naar de website. Bij elk artikel staat een plus teken wanneer je daarop tikt kan je inzoomen of meteen doorgaan naar de website. (zie afbeelding hieronder) Het bladeren is met een eenvoudige swipe van links naar rechts of andersom. Dit gaat zeer soepel en snel.

reclamefolder-06

reclamefolder-05

Heb je iets gezien dat de moeite waard is? Of het is een leuke aanbieding waar een vriend van je naar op zoek was dan kan je dat ook makkelijk delen. Je tikt op de deelknop rechts naast de schaar onderaan het beeld en je ziet meteen de mogelijkheden. Erg makkelijk en zeer simpel in gebruik.

De app Reclamefolder is een must voor op je iPad of ander device zoals een Android of Windows. Download de app hieronder gratis en bestel meteen een sticker voor de brievenbus;-)

Reclamefolder (AppStore Link) Reclamefolder
Developer: Online Retail Service BV
Rated: 4+4.5
Price: Free download link


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs