Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

De iPhone 6 en iOS8: Wat weten we nu al?

Door: Ruud Timmermans op 25/06/14 in Apple4Ever, Rumors / geruchten

De iPhone 6 is misschien wel de meest geanticipeerde update van Apple’s smartphones sinds de allereerste iPhone zou uitkomen. Het belooft een telefoon te worden met een ander design, hoogstwaarschijnlijk een groter scherm en een compleet nieuwe versie van iOS, namelijk iOS8.

iphone6-02

De nieuwe iPhones?

Het Scherm

Volgens de allerlaatste geruchten zal de iPhone 6 zelfs op de markt worden uitgebracht met de keuze tussen twee verschillende soorten maten. De eerste zou een 4,7-inch zijn en de tweede zou een zogeheten ‘phablet’ versie zijn met een 5,5-inch scherm. Voor de meeste Apple-fans zal een groter scherm nu prioriteit zijn. Nu Wi-Fi in feite overal beschikbaar is, zien we de hoeveelheid beschikbare Apps groeien en komen er steeds meer websites met de expliciete nadruk op graphics, denk hierbij aan websites zoals www.onlinecasinosnederland.nl of Photoshop Express. Een groter scherm is haast wel een must. En dan hebben we het nog geeneens over het livestreamen van series of films naar smartphones. Zonder het grotere scherm zou de iPhone moeite kunnen hebben om het op te nemen tegen zijn Android concurrenten.

Feiten vs Geruchten

Op het moment is het nog onzeker wanneer die iPhone 6 zal worden uitgebracht. Volgens de geruchten zal het in september zijn, gezien er een artikel de ronde doet waarin wordt gesuggereerd dat medewerkers van Apple-winkels restricties hebben voor vrije dagen in september.

iphone6-03

Het enige wat wel zeker is, is dat iOS 8 onze kant op komt in de herfst. Apple heeft dit zelf bevestigd. Het nieuwe besturingssysteem belooft een hele nieuwe gebruikerservaring. Zo kun je op al je Apple-apparatuur via de iCloud alle foto’s kunnen bewerken, je kunt opnames mee sturen met je smsjes en berichten en ook zal er iets zijn wat Apple ‘nieuwe keyboard opties’ noemt. Waarschijnlijk gaat dit over een Swype-functie zoals bij Android.

iOS 8 Features

Een van de nieuwe features zal “Family Sharing” zijn. Hierdoor kunnen in totaal 6 personen gebruik maken van gekochte materialen (muziek, films, boeken) zonder een account aan te maken. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een kalender met meerdere personen tegelijk.

Voor veel app-ontwikkelaars zal iOS 8 een hoop nieuwe deuren openen. Dit zal betekenen dat in de maanden nadat iOS 8 uitgebracht is er veel nieuwe software zal worden uitgebracht. Het nieuwe besturingssysteem zal compatibel zijn met alle iPads vanaf de tweede versie en alle iPhones van de 4S.

Beveiliging

Uiteraard kunnen we ook Touch ID verwachten op de nieuwe iPhone, maar Apple is ook van plan om andere bedrijven, waaronder banken, toegang te geven tot deze technologie zodat men beter beveiligd is bij online betalingen. En nu is het afwachten!


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs