Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Apple verrast iedereen met iBeats

Door: Ruud Timmermans op 10/11/14 in Nieuws

Terwijl de release van de iPhone 6 en de Apple iWatch nog steeds het onderwerp van gesprek zijn, heeft Apple de controversiële beslissing genomen om Beats Electronics over te nemen. Aangezien het bedrijf erom bekend staat dat het geen enorme overnames doet, trok dit zeker de aandacht van Apple fans wereldwijd, die perplex stonden van de aanschaf van 3 miljard dollar.

Natuurlijk kan deze onderneming alleen maar winstgevend worden voor Apple, die nu een heel nieuw type product op de markt gaat brengen. Toen Apple in augustus haar samenwerking met Beats Electronics bekend maakte, werd er direct een speciale sectie voor iBeats producten op de website gezet.Met het succes van de Beats by Dr Dre koptelefoon, werd er alom gespeculeerd dat Apple haar eigen merk koptelefoons zou gaan ontwikkelen in samenwerking met Beats Music. Maar, in plaats daarvan, heeft het bedrijf met zijn standplaats in Cupertino besloten een Apple iBeats Phone te introduceren.

Whitebeatsbydreheadphones

Hoewel de productielijn niet direct is gaan lopen, zijn er wel al vele theorieën over het uiterlijk van de telefoon en hoe deze zal functioneren. De Apple iBeats Phone zal eerder een luidspreker worden dan een echte telefoon, waarbij de nadruk vooral ligt op de ongeëvenaarde akoestiek van de Beats Music producten.

Er gaan geruchten dat de telefoon de vorm van een “druppel” zal hebben, perfect om in de hand te houden, en het scherm niet groter zal zijn dan drie inch. Dit is een interessante stap voor Apple, wiens telefoons de laatste tijd vaker gebruikt worden om spelletjes op te spelen dan om mee te bellen. Nu spelletjes zoals onlinecasinosnederland.nl de laatste jaren niet meer weg te denken zijn van smartphones, brengen de concurrenten van Apple steeds grotere en betere schermen op de markt, om hun producten te optimaliseren voor het spelen van spelletjes.

Maar, zoals Apple ook in haar officiële aankondiging op de website benadrukte, heeft “muziek altijd een speciale plek in [onze] harten ingenomen”. Apple vertelde haar fans: “Vandaag heten we vol trots Beats Music en Beats Electronics welkom in de Apple familie. We zijn blij dat we de handen ineen kunnen slaan met een groep mensen die net zoveel van muziek houden als wij. Medeoprichters van Beats, Jimmy Iovine en Dr Dre, hebben prachtige producten ontwikkeld, die miljoenen mensen geholpen hebben hun band met muziek te versterken. We voelen ons enorm vereerd dat wij samen zullen werken met dit team om de ervaring naar nog grotere hoogten te tillen.”

Apple heeft de hulp van Faisal Semari ingeroepen om het officiële product te ontwerpen, dat omschreven wordt als een “vervanger van de iPod”. Dit zal niet de favoriete telefoon worden voor fans van spelletjes, maar als je een superhelder geluid en een futuristisch ontwerp kunt waarderen, zou deze nieuwe concept telefoon binnenkort wel eens het meest gewilde product op de markt kunnen zijn.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs