Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Apple’s Design Award 2014: Leo’s Fortune is FUN

Door: Ruud Timmermans op 15/01/15 in iAppTip, iOS

Adembenemende grafische pracht verpakt in een leuke uitdagende wereld. Er zijn in de Appstore veel platform games te vinden maar soms kom je er ééntje tegen die er bovenuit komt. Het is ook terecht dat Leo’s Fortune in de prijzen is gevallen en zeer lovende reviews heeft gekregen en nog steeds krijgt.

leosfortune-04

Leopold is zijn goudstukken kwijt, deze zijn gestolen. Leo is natuurlijk boos en gaat achter zijn schat aan. Het tikken en vegen is wat wennen op de iPad maar dit is de manier om Leo vooruit te krijgen en hem te laten uitzetten. Het uitzetten van Leo zorgt ervoor dat je schakelaars kan bedienen en ook kan laten zweven bij een daling.  De werelden zijn fantastisch mooi en dus kom je voor behoorlijke uitdagingen te staan.

leosfortune-03

Je kan in de game ook de pijltjes toetsen gebruiken om van links naar rechts te bewegen. Alles draait in deze game om het hout. Veel deuren en tunnels bestaan allemaal uit hout. De houten tunnels verbinden verschillende werelden aan elkaar en zo zijn er ook hindernissen zoals het ronde rad waar je dan weer getimed overheen moet springen. Er is veel te doen in de game.

leosfortune-02

Vele uitdagingen zijn er in verschillende levels en ook hier is het de bedoeling om de 3 sterren te halen. Het wordt soms best lastig dus er is werk aan de winkel. Wanneer je afgaat wordt je telkens maar een klein stukje teruggezet. De uitdagende gameplay, sfeervolle muziek en mooie grafische werelden maken Leo’s Fortune zeer zeker de moeite waard.

[appext 830544402]


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs