Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Geef je iPad een jas met uitstraling!

Door: Ruud Timmermans op 15/01/15 in Accessoires, Apple4Ever, iPad, iPhone

Wat zijn er ongelooflijk veel accessoires verkrijgbaar voor de iPad en iPhone. Er zijn heel veel website’s online die je kunnen helpen met het vinden van het juiste accessoire. Zo vind ik smartphonehoesjes.nl. Ik gebruik de iPhone en iPad elke dag en wel voor meerdere uren. Ik vind bescherming belangrijk maar wil ook wel eens wat anders.

Voor de iPhone zijn ontzettend veel hoesjes verkrijgbaar voor de iPad ook wel maar dat wat meer zoeken. Het zoeken naar een leuke iPad hoes in een webshop is best lastig. Je kan de hoes niet zien en voelen.

Via de website tablethoezen.nl hebben we een hele reeks leuke en aparte hoezen gevonden met diverse thema’s. We kozen zelf voor het thema Engeland.

london-eye-design-tablethoes-voor-de-ipad-2-3-4

Materiaal dat is gebruikt is stevig en blijft mooi omdat je het gemakkelijk met een vochtige doek kan afnemen aan de buiten. De iPad klikt er makkelijk in en blijft ook goed zitten.

london-eye-design-02

De meeste hoezen kan je ook gebruiken om de iPad neer te zetten. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De meeste hoezen liggen tussen de €9,95 en €29,95

Voor meer keus kan je kijken op smartphonehoesjes.nl en tablethoezen.nl De hoes die wij hebben besproken kost je slechts €19,99!


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs