Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Beyzacases: Functioneel en kwaliteit

Door: Ruud Timmermans op 16/01/15 in Accessoires

beza-logois sinds 2004 gespecialiseerd in het maken van unieke ontwerpen met de beste kwaliteit leer. In Turkije maken de ontwerpers van Beyzacases unieke en zeer stijlvolle cases die zowel functioneel en mooi zijn.

Wij mochten een Beyzacase op de proef stellen. Blijft deze mooi en is deze functioneel. Voor de iPad (2,3,4) mochten we de Folio iPad Universal testen. Deze beschermt de iPad van beide kanten. De achterkant is hard en deze voelt goed aan en de iPad kan er makkelijk ingeslikt worden. De voorkant is van leer en deze kan je makkelijk erover heen leggen. Wanneer je de iPad wilt gebruiken klap je deze weg naar de achterkant. Je kan de flap ook nog eens dubbel inklappen, op deze manier kan je de iPad makkelijk vasthouden.foliored-01

Ontwerp:

Beyzacases beweert dat de case een combinatie is van ‘innovatief design en perfect vakmanschap.’ In het geval van de Folio iPad Universal klopt dit ook. We hebben de case al een lange tijd in ons bezit. We kunnen een case beoordelen op zicht en hoe het voelt. Belangrijker vonden we het ook te testen of deze duurzaam is.

Het verdict: de Folio iPad Universal is een fijne en zeer duurzame case. De achterkant is perfect. Vele plastic en kunststof achterkanten hebben we gehad maar deze waren kwetsbaar op knappen. Vooral de hoeken waren snel kapot. De Folio iPad Universal geeft mee en voelt heel fijn aan. Ook de rest blijft mooi en goed werkzaam. Het wordt wel wat soepeler waar de voor en achterkant vastzitten maar deze blijft netjes en kan je ook zien dat de afwerking perfect is.

foliored-02

Functionaliteit:

Zelf vind ik dit de ideale case. Het beschermt zowel de voor als de achterkant. Ik kan makkelijk de flap opklappen zodat ik de iPad ook in een staande en liggende versie kan gebruiken. De case zelf blijft netjes.

Algemene beoordeling:

5/5, beschermt 100%, licht,  stijlvolle en functioneel

foliored-03Het geld waard?

De Folio iPad Universal kost nog geen €50 en wanner je deze vergelijkt met de case van Apple zelf dan is de keuze snel gemaakt. Bij Beyzacases gaan ze voor functionaliteit en kwaliteit. Dit is ook wat je krijgt.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs