Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

De camera van de iPhone 6

Door: Ruud Timmermans op 24/03/15 in Accessoires, App's, iOS

De homepage van Apple is vernieuwd. Er zijn allerlei mooie foto’s te bewonderen die gemaakt zijn met de iPhone 6. Apple wil hiermee laten zien dat de fotokwaliteit van de iPhone 6 camera spectaculair is. Ze leggen in de campagne van de iPhone 6 de focus dan ook vooral op deze geweldige camera.

Een groep iPhone-gebruikers over de hele wereld is op pad gestuurd met de iPhone 6 en gevraagd om mooie plaatjes te schieten. De resultaten zijn verbluffend en op de website van Apple te zien. De foto’s laten duidelijk zien dat de kwaliteit van de iPhone 6 vergelijkbaar is met die van een gewone camera.

iPhone-6-Camera

Waarom is deze camera zo goed?

Hoewel de camera van de iPhone 6 evenveel megapixels als zijn voorganger heeft, is de kwaliteit absoluut beter te noemen. Dit komt doordat er een nieuwe sensor op zit met grotere pixels. Deze sensor zorgt ervoor dat je in situaties met weinig licht mooiere foto’s kan maken. De camera stelt zeer snel scherp en je kunt de focus gemakkelijk verleggen door te tikken op het scherm. Voor snelle fotografie is de iPhone 6 perfect; haal hem uit je zak en hij is direct gebruiksklaar. Voor meer iPhone 6 specificaties kun je hier een kijkje nemen.

Veilige opslag van je bestanden

Wanneer je met je iPhone 6 geweldige foto’s hebt gemaakt, moet je niet vergeten om regelmatig een back-up te maken. Er kan altijd iets gebeuren met je smartphone. Het is dus geen overbodige luxe om van je foto’s en bestanden een back-up te maken. Je kunt hiervoor gebruik maken van HiDrive, een veilige cloud storage. HiDrive van Strato is geschikt voor Apple-producten. Niet alleen zijn je bestanden hier veilig, ook heb je ze overal en altijd tot je beschikking.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs