Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Urban Armor Gear is onze favoriet!

Door: Ruud Timmermans op 5/09/15 in Accessoires, iPad, iPhone

Er zijn op het moment al veel merken die zich bezighouden met de bescherming van de iPad of iPhone. Wanneer ik met de bus ga zie ik toch geregeld iPhone’s met barst in het scherm. Wanneer ik dat zie dan vind ik dat best jammer. Ik zou daar zelf niet mee kunnen werken. Ik heb dit zelf ook nog niet gehad (even afkloppen uiteraard). Maar er is wel wat aan te doen. Kies gewoon de juiste hoes voor je iDevice:-)!

Urban Armor Gear

UAG afgekort is één van de beste makers op het gebied van beschermende hoezen voor iDevices maar ook voor andere merken. De hoezen van UAG zijn van top kwaliteit. De SCOUT Folio voor de Apple iPad Mini / Mini 2/3 bestaat uit twee materialen voor de beste bescherming. De binnenzijde is gemaakt van zacht en flexibel TPU materiaal, de buitenzijde van de Urban Armor Gear Composite SCOUT Folio is gemaakt van sterk hard plastic waardoor uw Apple iPad Mini / Mini 2/3 wel tegen een stootje kan. Ondanks dat wordt de iPad vrijwel niet zwaarder. De hoes biedt perfecte bescherming maar weegt desondanks bijna niets.

De Urban Armor Gear Composite SCOUT Folio biedt uw Apple iPad Mini / Mini 2/3 optimale bescherming tegen krassen, stoten, stof, vuil, en andere dagelijkse en extreme beschadigingen.

50689

Pantser

Naast uitstekende bescherming biedt het pantser genaamd Urban Armor Gear Composite SCOUT Folio ook een stoer uiterlijk aan uw Apple iPad Mini / Mini 2/3. De combinatie van het zwarte TPU materiaal en het zwarte hard plastic met pantser design van de Urban Armor Gear Composite SCOUT Folio een stoer en stijlvol uiterlijk aan uw Apple iPad Mini / Mini 2/3.

Doordat de Urban Armor Gear Composite SCOUT Folio speciaal voor uw Apple iPad Mini / Mini 2/3 ontworpen is, zitten er een aantal uitsparingen in verwerkt. Deze uitsparingen zorgen er samen met de extra grote knoppen voor dat u al uw iPad Mini / Mini 2/3 functies zonder belemmeringen kunt gebruiken.

urban-armor-gear-composite-scout-folio-apple-ipad-mini-2-3-zwart_2

Deze Urban Armor Gear Composite SCOUT Folio voor uw Apple iPad Mini / Mini 2/3 beschikt over een stand functie. De stand is ideaal voor het kijken van video’s, lezen van teksten, en spelen van games. U brengt de Urban Armor Gear Composite SCOUT Folio in zijn stand positie door de achterkant te vouwen, zo kunt u overal en altijd genieten van uw favoriete video’s, teksten, en games.

Hieronder een filmpje wat UAG heeft gedaan om te laten zien wat de kwaliteit is:

Ook voor de iPad Air 2 is er een hoes verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op Mobile Fun.nl


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs