Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Waarom de iPhone 6s het beste netwerk verdient!

Door: Ruud Timmermans op 2/10/15 in iPhone

Hij is nieuw, hij is nóg beter dan zijn voorgangers en natuurlijk wil je ‘m hebben: de iPhone 6s! In landen als de VS, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Japan was het sinds 12 september reeds mogelijk een pre-order te plaatsen, maar nu is het ook eindelijk in Nederland zo ver. Het aftellen is begonnen! Het hebben van een nieuwe telefoon is leuk, maar voorgenieten is minstens zo belangrijk.

Never change the winning formula

De designs van zowel de iPhone 6s als de 6s Plus zijn bijna gelijk aan hun voorgangers, al is er dit maal gebruik gemaakt van een nieuw soort aluminium. Dit zorgt ervoor dat de smartphones steviger en minder buigzaam zijn. Ook het scherm heeft een upgrade gekregen en is nu gemaakt van een nieuw type Ion-X-Glas.

Innovatie onder de motorkap

De grootste verandering in het nieuwe model is de innovatieve drukgevoelige 3D Touch display. Dit touchscreen maakt het o.a. mogelijk om ‘Live Photos’ te maken. Een Live Photo is een 12 megapixel foto met daaromheen een videofragment van drie seconden. Hiermee breng je je foto letterlijk en figuurlijk tot leven!

Binnenin de toestellen is er meer veranderd. De iPhone 6s en 6s Plus zijn allebei voorzien van betere hardware, zoals een verbeterde processor, meer werkgeheugen, een snellere grafische chip en 4G+ ondersteuning. Een stukje extra snelheid is lekker, al zal je hierbij wél een abonnement moeten nemen bij een provider die beschikt over een 4G+ netwerk.

Beste netwerk van Nederland?

Een premium smartphone als de iPhone 6s (Plus) verdient natuurlijk ook een premium netwerk. 4G+ is in Nederland echter nog niet bij alle providers beschikbaar.

In het onderzoek van ‘P3 Group’ naar het beste mobiele netwerk in Nederland is Vodafone als beste provider uitgeroepen. In dit onderzoek zijn in twee weken tijd 200.000 telefoongesprekken en circa 30.000 datasessies met elkaar vergeleken. Dit leverde Vodafone een topscore van 881 van de 1.000 punten op en laat daarmee de concurrentie achter zich. Vodafone is daarbij ook één van de providers in Nederland die 4G+ aanbiedt.

Let wel op, hoewel 4G landelijk beschikbaar is, is dit voor 4G+ niet vanzelfsprekend. Om maximale snelheden uit je nieuwe iPhone 6s of iPhone 6s Plus te halen zul je je wel moeten bevinden in een van de steden binnen het dekkingsgebied. Ben jij een van die gelukkigen, bestel dan nu de iPhone 6s of de 6s Plus bij Vodafone zodat je zo snel mogelijk kan profiteren van 4G+!


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs