Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Otterbox voor de iPhone is perfect

Door: Ruud Timmermans op 29/01/16 in Accessoires, iPhone, Review

Wanneer je een goede beschermhoes wilt voor je iPhone dan is het aan te raden om eens te kijken naar het merk Otterbox. Uiteraard zijn er vele andere telefoonhoesjes te vinden maar soms heb je een bepaald merk die je mooi vind en ook praktisch vind. Zo heb ik dat zelf met iPhone 5s OtterBox hoesjes.

Zelf heb ik namelijk ook een iPad hoes van Otterbox, deze maakt de iPad wat zwaarder maar zelf vind ik het heel prettig dat deze goed is beschermd. Ditzelfde geldt ook voor de iPhone 5S. Laten we eerlijk zijn, wanneer er krassen opkomen is dat natuurlijk best wel jammer. Apple beweerd dat het scherm steeds beter wordt en minder krast. Toch merk ik wat anders. Wanneer je de iPhone in je broekzak draagt met daarbij sleutels dan zitten er zo krassen op. Maar de Otterbox beschermt vooral tegen glasschade. Weet niet of het sommige lezers al eens is opgevallen maar ik ken veel mensen die een barst in het scherm hebben van de iPhone. Echt zo jammer….

otterbox-5s

Geschikte Otterbox

Er is nogal wat keus aan OtterBox hoesjes en dan is het handig goed te weten waarvoor je de hoes wilt gebruiken. Wat wil je beschermen en waar gebruik je je iPhone het meest. Gaat het om de werkplek, is deze stoffig en lijkt deze op een bouwplaats. Heb je kleine kinderen die met regelmaat je iPhone uit de handen neemt. Of heb je de iPhone in een tas zitten met allerlei andere spullen die de iPhone wellicht kunnen beschadigen. Er zijn namelijk verschillende hoesjes van Otterbox te verkrijgen. Zelf hebben we voor de OtterBox Defender black voor de Apple iPhone 5s gekozen omdat deze hoes de iPhone niet veel dikker maakt. Ook kan het wat schokken absorberen en is de voor en achterkant beschermt.

De prijs, niet geheel onbelangrijk, ligt op €34,95

otterbox-5s-2

Gemak

Wanneer je gebruik maakt van verschillende hoesjes dan is het wel handig om te weten of een hoesje er makkelijk omheen gaat. Dit is bij de Otterbox Defender case black is zeer makkelijk om de iPhone te krijgen omdat de hoes gemaakt is van een soort rubber. Dit is flexibel en er dus makkelijk vanaf te halen. Ook is de hoes makkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Wanneer je niet zo handig bent in het aanbrengen van een folie over de iPhone dan komt dit goed uit want deze hoef je niet op de iPhone aan te brengen. De voorkant is als het ware de bescherming die je er zo op klikt. Dus krassen zijn verleden tijd;-)

Voor alle iPhone modellen is wel een geschikte Otterbox case te vinden dus neem snel een kijkje op Telefoonhoesjesxl.nl wanneer je op zoek bent voor een goede bescherming voor je “precious”. Uiteraard zijn er ook hoedjes beschikbaar voor andere merk mobiele telefoons zoals de Samsung Galaxy S4 hoesje of Sony Xperia Z3 Compact hoesje kun je hier terecht.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs