Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Internet en TV vergelijken en online bestellen

Door: Ruud Timmermans op 9/02/16 in iPad, iPhone, Populaire artikelen

Internet en TV vergelijken kan u veel geld besparen. Een 2-in-1 pakket online bestellen is eenvoudig en kan in slechts enkele minuten.

Zomaar ergens internet en TV bestellen kan u extra geld kosten. U kunt veel beter internet en TV vergelijken met een handige vergelijker. In één oogopslag ziet u direct waar u het goedkoopste uit bent. Het voordeel van een vergelijker is bovendien dat u direct ziet of aanbieders zoals Tele2, KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo of Caiway een leuke aanbieding hebben. Vergelijken kan u veel geld besparen. Een 2-in-1 pakket online bestellen is eenvoudig en kan in slechts enkele minuten.

Internet en TV vergelijken op de juiste manier

Zodra u gebruik gaat maken van een vergelijker zult u een overzichtslijst te zien krijgen met aanbieders van TV en internet. Meestal wordt een vergelijk standaard gesorteerd op prijs. Nu kan het keuze doorklikken waarna u het pakket met internet en TV kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen om vooraf voor uzelf te bepalen waar u precies naar opzoek bent. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde downloadsnelheid, internet via de kabel of via glasvezel, is er een prijs die u maximaal wilt uitgeven of wilt u graag een bepaald aantal TV-zenders? Door deze wensen op te schrijven kunt u vervolgens deze wensen gaan aanvinken in de internet en TV vergelijker. Op basis van uw wensen zult u vervolgens precies de internet en televisie pakketten te zien krijgen die bij u passen. Hierna is het nog een kwestie van op het pakket te klikken en deze online bestellen bij de provider.

Vergelijken op postcode geeft u een betere vergelijkingsoverzicht

Wanneer u bij het vergelijken van een TV en internet pakket (dit heet een 2-in-1 pakket) gaat vergelijken op basis van uw postcode, geeft u dat een betere vergelijkingsoverzicht van providers en 2-in-1 pakketten die op uw adres beschikbaar zijn. Glasvezel internet bijvoorbeeld is niet overal in Nederland verkrijgbaar. Ook internetpakketten met een hogere snelheid kunnen niet op alle adressen in Nederland geleverd worden. Door gebruik te maken van het invullen van uw postcode voor u gaat vergelijken voorkomt u dat u providers en TV en internet pakketten te zien krijgt die helemaal niet beschikbaar zijn op uw adres. Door deze eruit te filteren krijgt u een beter overzicht wat er wel op uw adres geleverd kan worden en dit vergemakkelijkt het kiezen van het meest aantrekkelijk geprijsde 2-in-1 pakket.

allesineenpakketten-01

Maak gebruik van aanbiedingen voor extra korting

Regelmatig hebben providers zoals Tele2, KPN, Vodafone, Online.nl en Telfort leuke aanbiedingen. Het is zeker aan te raden hier gebruik van te maken, want dat kan u extra korting opleveren. De aanbiedingen worden naast gewone internet en TV pakketten overzichtelijk weergegeven in de vergelijker. Door regelmatig over te stappen en regelmatig gebruik te maken van aanbiedingen, wat met een internet en televisie vergelijker heel eenvoudig is, kunt u nog meer geld besparen! Wanneer u voor een aanbieding wilt gaan is het verstandig om vooraf alle beschikbare aanbiedingen even goed naast elkaar te zetten en met elkaar te vergelijken. Een aanbieding kan er namelijk soms op het eerste gezicht aantrekkelijk uitzien, maar soms kan een aanbieding bij een andere provider toch aantrekkelijker zijn, omdat u meer of betere diensten krijgt, bijvoorbeeld meer TV-zenders of sneller internet. Lukraak voor de scherpste aanbieding gaan kunt u dus beter niet doen alvorens eerst goed gekeken te hebben of de aanbieding wel echt aantrekkelijk is.

Waarom internet en TV in één pakket?

Veel mensen zijn al in het bezit van een mobiele telefoon en daarom is het pakket met daarin internet en TV zonder bellen heel populair. Dit is een zeer goede combinatie, omdat wanneer u deze twee diensten in één pakket bestelt u voordeliger uit bent. Wanneer u internet en TV online gaat bestellen, doet u er goed aan om op de snelheid van het internet (upload- en downloadsnelheid) te letten en hoeveel zenders in het TV-pakket zitten. Er zijn providers die een gratis Wifi modem voor het internet meeleveren en voor uw TV / TV’s één of twee settopboxen. Dat is wel zo makkelijk, want dat hoeft u verder zelf niets aan te schaffen. Deze apparatuur krijgt u overigens over het algemeen in bruikleen. Dat wil zeggen dat wanneer uw abonnement bij een provider stopt, u de apparatuur moet terugsturen naar de provider. Wilt u liever geen apparatuur in bruikleen, dan kunt u er alsnog voor kiezen om een Wifi modem of settopbox in de winkel te kopen. Wanneer u kiest voor glasvezel internet krijgt u standaard een glasvezel modem meegeleverd. Dit type modem is online en in de winkel niet te koop. De meeste providers leveren gratis installatieservice mee. Het is zeker aan te raden daar gebruik van te maken aangezien u dan zeker weet dat de diensten internet, TV en bellen het ook echt goed doen.

1428444302882

Wilt u toch graag een vaste lijn om te bellen?

Mocht het zo zijn dat u graag een vaste lijn wilt hebben om te bellen, kies dan voor een een alles-in-1 pakket, dat is zeker een slimme keuze. Wanneer u een vaste lijn apart aanschaft, kan u dat onnodig veel geld kosten. U kunt veel beter kiezen om bellen samen met internet en TV in één pakket te combineren, dat is echt veel voordeliger en bespaart u dus geld. Ook voor alles-in-1 pakketten is een handige vergelijker te vinden. Net zoals bij het vergelijken van een TV en internet pakket kunt u bij een alles-in-1 vergelijker direct zien waar u het goedkoopste uit bent of welke providers een geschikt alles-in-1 pakket voor u hebben. Ook bij deze vergelijker worden aanbiedingen overzichtelijk weergegeven zodat u extra korting kunt meepakken.

allesineenpakketten-02Populairste providers 2-in-1 en 3-in-1 pakketten

Nederlanders kiezen graag voor de providers Tele2, Fiber, Online.nl, Telfort, Ziggo, KPN en Vodafone wanneer het gaat om 2-in-1 en 3-in-1 pakketten. Vooral internet en TV (2-in-1 pakket) van Tele2 is erg populair. Nederlandse consumenten kiezen graag voor de eerder genoemde providers, omdat deze providers vaak aantrekkelijke aanbiedingen hebben. Het liefst kiezen consumenten voor een 2-in-1 of 3-in-1 pakket waarbij het internet snel genoeg is voor internet, e-mailen, streamen en gamen. Het valt op dat het TV-pakket niet hoeft te bestaan uit heel veel TV-zenders. Mogelijk heeft dat ermee te maken dat steeds meer mensen liever kiezen om online TV te kijken via hun laptop, tablet of smartphone. Ook kijkt men graag naar online diensten zoals Youtube en Netflix. Providers weten dat heel goed en daarom bieden zij voornamelijk aantrekkelijk geprijsde 2-in-1 en 3-in-1 pakketten aan waarbij de internetsnelheid hoog genoeg ligt voor online diensten en het TV-pakket bestaat uit maximaal 20 tot 35 TV-zenders, geen super grote TV-pakketten meer dus.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs