Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Gebruik iOS apps om je slag te slaan in een grote buitenlandse loterij, het kán echt!

Door: Ruud Timmermans op 28/04/16 in Advertorial, App Store, App's

Droom jij wel eens over het winnen van de loterij? Dat is niet zo gek, want het hoofd wordt je met enige regelmaat op hol gebracht met jackpots die zo groot zijn dat het het bevattingsvermogen te boven gaat. Nee, dan hebben we het niet over de jackpots die in Nederlandse loterijen worden uitbetaald, maar over buitenlandse loterijen en dan met name over de twee grote Amerikaanse loterijen: US Powerball en US Mega Millions. In die loterijen staan niet zelden jackpot van honderden miljoenen dollars op het spel – in de US Powerball loterij is eerder dit jaar zelfs voor het eerst in de historie een jackpot van meer dan $1 miljard gevallen! En dat zal niet de laatste keer zijn ook – want de Powerball jackpot staat er met de regelmaat van de klok florissant bij.

“OK, interessant – maar ik woon helemaal niet in de Verenigde Staten.” Maakt niks uit, want je kunt tegenwoordig van over de hele wereld meespelen! Ook in de loterij wereld hebben ontwikkelingen niet stilgestaan de afgelopen jaren, en er zijn inmiddels legio aanbieders die het spelers mogelijk maken om een groot aantal loterijen buiten hun eigen landsgrenzen mee te spelen. Dat kan via pc of laptop, maar net zo makkelijk via tablet of smartphone. Eén van de beste apps op het gebied van loterijen is de gratis Loterij Uitslagen app van theLotter, een van de meest ervaren aanbieders van online loterij diensten. theLotter biedt spelers twee apps: één voor de iPhone en één voor de iPad. Omdat beide apps op vergelijkbare wijze werken, volstaat één recensie.

De app biedt gebruikers direct toegang tot de loterij uitslagen van ruim 80 loterijen over de hele wereld, en biedt de optie om loterij loten aan te schaffen voor ruim 45 van deze loterijen. Daarnaast is het mogelijk om notificaties per loterij in te stellen, bijvoorbeeld wanneer een bepaald jackpotbedrag bereikt wordt, of in het geval van een prijswinst. Ook kan via de app informatie over winkansen en de verschillende speelopties geraadpleegd worden.

“Ik kan dus gewoon vanuit Nederland, of vanaf een willekeurig vakantieadres meespelen in Amerikaanse loterijen?” Ja, en het is nog erg simpel ook! Je kunt je lot laten invullen met behulp van door de Quick Pick optie gegenereerde random getallen, maar ook zelf de getallen kiezen of een eerder opgeslagen set van geluksgetallen gebruiken. Nadat je de loten hebt betaald, gaat een lokale vertegenwoordiger van theLotter naar een officieel verkooppunt om jouw lot te kopen. Hij scant het lot vervolgens in en zorgt ervoor dat jij het lot kunt bekijken in jouw persoonlijke account. Een simpel, transparant en doeltreffend proces, dat ook nog eens erg veilig verloopt door de toepassing van 128-bit SSL beveiliging van GeoTrust. In de volgende video zie je hoe de service van theLotter werkt:

De 9/10 beoordeling drukt de hoge mate van tevredenheid over de app uit, en vele gebruikers roemen de app om de vele opties en het gebruiksgemak. Laten we eens kijken wat theLotter’s Loterij Uitslagen app zoal te bieden heeft:

Toegang tot een groot aantal loterijen

Je kunt bij TheLotter een keuze maken uit een groota aantal loterijen, waaronder de populairste loterijen ter wereld: US Powerball, Mega Millions, EuroMillions, de Italiaanse SuperEnalotto, EuroJackpot (de enige loterij waarvoor je in Nederland ook loten in de winkel kunt kopen), de Spaanse La Primitiva loterij en nog een heleboel andere loterijen. Voor de allergrootste jackpotprijzen moet je de Amerikaanse loterijen hebben. In die loterijen zijn prijzen van meer dan een half miljard inmiddels geen uitzondering meer – er is in 2016 zelf al een jackpot van $1,6 miljard gevallen! In Europa gooit vooral de EuroMillions loterij hoge ogen – niet in de laatste plaats om het feit dat ook in deze loterij de jackpot tot riante hoogte kan uitgroeien (maximaal €190 miljoen).

Loterij uitslagen checken

Meegespeeld? Check dan of je hebt gewonnen! Dat kan ook gewoon onderweg, met de app van theLotter. Je kan ook informatie over toekomstige trekkingen en de jackpots die daarin te verdienen zijn, bekijken. Mocht je er een tijdje uit zijn geweest, dan is het handig om te weten dat je in feite zó weer kunt beginnen.

De ultieme info op het gebied van loterijen wereldwijd

Benieuwd naar de winkansen van een bepaalde loterij? Welke getallen het vaakst en het minst vaak in de uitslagen voorkomen (‘warme en koude getallen)? Al deze info is tot in detail beschikbaar op theLotter’s website, maar via de app kun je de belangrijkste handelingen inmiddels net zo goed uitvoeren. Probeer de app zelf op je iPhone door hem in de AppStore te downloaden. Liever de iPad variant? Geen probleem, die vind je hier. De US Powerball jackpot staat er prachtig bij op dit moment (een jackpot van $227 miljoen in de trekking van 20 april) – een goede reden om vandaag te beginnen met spelen!


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs