Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Grootste update van Reclamefolder app sinds lancering!!

Door: Ruud Timmermans op 19/10/16 in App's, iOS, Review

Allereerst beginnen we even bij het begin. Reclamefolder kwam uit en wat ik meteen dacht is eindelijk zijn we zo ver gekomen dat we lekker alles op de iPad kunnen bekijken. Sinds die tijd zijn er tal van verbeteringen doorgevoerd. Hieronder zie je de app een frisse look heeft gekregen. Ook zijn er categorieën toegevoegd etc.. etc… Allemaal leuk natuurlijk maar de makers hebben niet stilgezeten en komen met tal van belangrijke wijzingen in de voor Reclamefolder app grootste update. Zoals gewoonlijk testen wij de app meteen en geven hieronder een opsomming van de meest belangrijke veranderingen.

Sneller favoriete pagina’s bekijken:

Je kunt makkelijk switchten tussen folders, kortingsbonnen, klantenkaarten of jouw boodschappenlijstjes (Lijstjes).

IMG_1478

Meer éénvoud:

Het is eenvoudiger om nieuwe folders, favoriete folders en winkels te bekijken. Wanneer ik folders wil bekijken zit ik niet te wachten op al die folders die in de app worden genoemd. Voor mij soms een paar winkels van belang. Nu kan je op een makkelijke manier de folders van je favoriete winkel bij elkaar zetten.

IMG_1480

Aanbiedingen in één oogopslag:

Nu kan je aanbiedingen beter bekijken, bewaren én delen. Je klikt op de aanbieding die oplicht om deze nog beter te bekijken. Je kunt de aanbieding in ‘Lijstjes’ opslaan en gelijk kopen als deze online beschikbaar is. Dat laatste kan gevaarlijk zijn maar zeker een hele belangrijke toevoeging.

IMG_1482

Lijstje voor de Sint of…..:

Wat is er makkelijker om meteen een lijst aan te maken en daar je boodschappen in te plaatsen. Zo komt Sint in het land en weet je meteen dat je wortels, brood en suikerklontjes in huis moet hebben. Trick or Eat, juist een Halloween lijstje is ook handig 😉 Nu kan je op een makkelijke manier zoveel lijstjes maken die je nodig hebt en heb je meteen alle aanbiedingen bij elkaar. Dat scheelt je veel vlieg en stunt werk met de folders die je in de brievenbus ontvangt.

IMG_1483

IMG_1484

Say the Magic word: “Korting”

We moeten allemaal een beetje zuinig zijn en is korting op een artikel zeker leuk. Via de optie “korting” krijg je toegang tot kortingsbonnen en kun je je eigen klantenkaarten opslaan.

De app Reclamefolder is een must voor op je iPad of ander device zoals een Android of Windows. Download de app hieronder gratis en bestel meteen een sticker voor de brievenbus;-)

 


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs