Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Wordt 2017 het jaar van de sim only abonnementen?

Door: Ruud Timmermans op 25/02/17 in Apple

Het zal u niet ontgaan zijn dat sim only abonnementen in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen hebben onder Nederlandse consumenten. Dit is enerzijds te verklaren door het feit dat consumenten naar mogelijkheden zoeken om geld te besparen. Anderzijds zijn de technologische ontwikkelingen bij de laatste smartphones veel minder uitgebreid dan een paar jaar terug. Dit resulteert in het feit dat consumenten minder snel geneigd zijn om bij het verlopen van hun abonnementsperiode een nieuwe smartphone te kopen. Hun huidige toestel werkt vaak immers nog prima! De vraag is dan ook of 2017 het jaar wordt van de sim only abonnementen, of dat de abonnementen met mobiele telefoon toch weer aan populariteit zullen winnen.

simonlycheck-sim-only-abonnementen-vergelijken

Grote mate van flexibiliteit bij sim only bundels

Een van de voornaamste voordelen aan de sim only bundels die tegenwoordig aangeboden worden is het feit dat er een grote mate van flexibiliteit geboden wordt. Waar providers voorheen enkel nog vooraf samengestelde abonnementen aanboden, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Bij veel providers kunt u bij het afsluiten van een sim only abonnement zelf bepalen hoe u het abonnement samenstelt. Kiest u bijvoorbeeld voor een abonnement met veel belminuten, of geeft u de voorkeur aan een grote hoeveelheid mobiele data?

Door de flexibiliteit die geboden wordt bij het samenstellen van sim only bundels, is het steeds eenvoudiger geworden om een abonnement aan te laten sluiten bij uw verbruik. Zo voorkomt u dat u meer betaalt dan noodzakelijk is. Het zou immers zonde zijn als u maandelijks tegoed overhoudt. Een ander voordeel is de mogelijkheid om uw abonnement maandelijks naar boven bij te stellen. In een maand waarin u veel meer verbruikt dan uw abonnement toelaat, kunt u het abonnement tijdelijk verhogen.

Mogelijkheden om sim only abonnementen te vergelijken 

Niet alleen zijn de mogelijkheden van sim only abonnementen zelf toegenomen, ook is het steeds makkelijker geworden om sim only te vergelijken. Sim only vergelijken kan via een van de vele vergelijkingswebsites, waarop handige tools worden aangeboden om sim only bundels van providers te vergelijken. Bij deze tools dient u vooraf een aantal parameters in te voeren, die betrekking hebben op uw maandelijkse verbruik. Op basis van deze gegevens bepaalt de vergelijkingstool vervolgens automatisch welke provider het goedkoopste sim only abonnement aanbiedt.

Doordat er steeds meer mogelijk is met mobiele data, kiezen veel consumenten voor een sim only abonnement met onbeperkt internet.  

Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs