Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Facebook(en), Twitteren geeft niet genoeg spanning toch?

Door: Ruud Timmermans op 18/06/17 in Apple4Ever

De App Store veranderd steeds meer en de laatste eis die binnenkort in werking gaat is dat alle app’s op 64 bit moeten worden uitgevoerd. Er zijn veel bekende en zeer vaak gebruikte apps die wel worden aangepast maar je komt er nu ook achter dat veel apps in de App Store niet meer worden bijgewerkt. Daar is natuurlijk een reden voor. Niet alle apps hoeven steeds geüpdatet te worden omdat deze goed werken.

We nemen als voorbeeld de app RollerbankNL. Deze werkte prima en is zeer eenvoudig in gebruik. Enige dat je hoeft te doen is de plek aan te geven waar de politie een controle houd. Dit kan gaan om het vragen van de benodigde papieren maar kan ook een rollerbank controle zijn. Dit is een uiterst makkelijke app die veel scooter rijders veel geld kan besparen. Onlangs heeft RollerbankNL toch een grote update ondergaan. Een mooi nieuwe interface en ook meteen weer klaar voor de toekomst. De app werkt en meer hoef er ook niet aan gedaan te worden.

Nu zijn er ook Apps die continu bijgewerkt moeten worden omdat deze veel gecompliceerder zijn en er ook steeds aanpassingen verricht worden. Neem nu de Facebook app. Deze wordt elke 2 weken bijgewerkt omdat er ook steeds wordt gewerkt aan het verbeteren van de App. Niet alleen worden er bugs uit gehaald maar er worden ook steeds nieuwe functies toegevoegd.

Nu kunnen op zoek gaan naar nieuwe apps en zijn er altijd mensen bij die direkt op zoek gaan naar populaire apps. Nu is het vrij makkelijk om een stukje te tikken over de apps zoals Youtube en Facebook, maar hoe ga je iemand nog iets vertellen wat ze al niet weten. Misschien een kleine verborgen functionaliteit die best wel handig is en nog niet iedereen kent. De meeste mensen zullen het overslaan en daarom een stukje over andere apps, die niet perse in de top 10 van meest populaire apps komen, maar wel leuk zijn om te hebben.

Wellicht niet bij iedereen bekend, maar één van de allereerste apps die ontworpen werd voor de iPhone was Royal Vegas iPhone. Men had al vroeg in de gaten dat poker een populair en voor sommigen zelfs winstgevend tijdverdrijf was, dus het mocht niet ontbreken op de mobiel. Het bleek vanaf het begin af aan een zeer populaire app en heeft daarmee ook een klein beetje bijgedragen aan het succes van de iPhone reeks.

Een applicatie die minder bekend is, maar voor de mensen die op de hoogte willen blijven van het nieuws, is Flipboard ideaal. Het is een gratis app die zorgt dat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Nu hoor ik u al zeggen: ik kan toch ook teletekst of nu.nl kijken op mijn mobiel? Dat klopt, maar het speciale aan Flipboard is dat het nieuws qua vormgeving ook nog eens mooi wordt weergegeven. Het wordt een soort online magazine waar je doorheen kan bladeren alsof het een tijdschrift is. Alleen iedere keer is het nieuws volledig up-to-date: hetzelfde tijdschrift, maar met ander nieuws en dat bijvoorbeeld al een uur later. Zelf kan je de nieuwsbronnen toevoegen die je wilt volgen en als je een koppeling maakt met jouw twitteraccount, dan zie je tussen de pagina’s door de tweets van de mensen die je volgt voorbijkomen. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en dit ook nog eens op een trendy manier? Download Flipboard in de iTunes store, je zal er geen spijt van hebben.

Wanneer je hard gewerkt hebt is het toch lekker om eens lekker wat te ontspannen op Royal Vegas online Casino. Misschien win je een leuk bedrag om je volgende iPhone, misschien de 8, te kunnen financieren. 🙂


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs