Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Heb jij een Pokerface of is dat niet nodig?

Door: Ruud Timmermans op 20/12/18 in Apple4Ever

Lekker uitgaan en een Casino bezoeken is leuk maar je kan op een makkelijke manier ook nu online de weg vinden tot het wereld beroemde Pokeren. Je kan diverse app’s vinden voor op je iPad en ook je iPhone maar je kan natuurlijk ook via een webbrowser makkelijk online gaan pokeren

De mogelijkheden van mobiele telefoons en tablets zijn eindeloos. Alles waar je voorheen een laptop voor nodig had, doe je nu eenvoudig weg op je smartphone of tablet. Dit is ook het geval bij de meest recente ontwikkeling. Je kan diverse websites gewoon via de webbrowser bereiken en meteen beginnen met Pokeren. De iPhone 10 Max is daarvoor uitermate geschikt met dat grote scherm. Ook op de iPad en Macbook (air) is het makkelijk om even snel online te gaan.

Online pokeren is te spelen via de browser op je mobiele telefoon of tablet. Het is niet nodig om aanvullende software te downloaden. Het aanbod en de spellen passen zich automatisch aan. Zo kan het voorkomen dat u met een iPhone of iPad meer spellen gepresenteerd krijgt dan met een Windows Phone. Twee grote bekende en populaire poker rooms zijn Party Poker en Titan Poker. Beide poker rooms zijn zeker de moeite waard en hebben hun eigen unieke aspecten. Nederlandse spelers vind je bij beide partijen en bij beide rooms vind je ook veel buitenlandse spelers.

Nieuwe spelers kunnen eerst een cursus volgen om het pokeren onder de knie te krijgen. Dit is zeer raadzaam want het is best makkelijk maar even de basis doornemen kan geen kwaad. Meer weten, lees het artikel Online poker.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs