Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iAppdeals op Apple 4 Ever

De lay-out van Apple 4 Ever is door een team specialisten van NoXqs Labs onder handen genomen. Het resultaat is een mooi en strak design. Hieronder wordt uitgelegd hoe de icoontjes op de website werken.

iAppdeals Header?


We plaatsen op twee manier de iAppdeals. De eerste methode is een bericht met een opsomming van wat er op dat moment in de aanbieding is. De nieuwe methode zijn de iAppdeals die bovenaan de pagina verschijnen in de vorm van een App Logo. Er zijn al een aantal aanpassingen verwerkt en snel wordt dit geheel afgerond. De iAppdeals werken inmiddels zoals het hoort.

De iAppdeals zijn verdeeld in 3 blokken, namelijk iPad, iPhone (daar hoort ook de iPod Touch bij) en de Mac. In elk vak staan maximaal 15 App logo’s. Wanneer je hierop klikt krijg je informatie te zien die uit de App Store wordt gehaald. De titel van het bericht is de naam van de App, daaronder zie je de datum en wie deze actie online heeft gezet. Daaronder een opsomming van ontwikkelaar, waardering, normaal (oude) prijs en de nu (huidige) prijs.

Om te voorkomen dat je klikt op een link waarvan de aanbieding is verlopen wordt de [nu] prijs opgehaald uit de App Store. Onder de prijs staat een blauwe [Download] knop. Wanneer je op [Download on iTunes] klikt wordt je automatisch naar de App Store gelinkt waarna je de desbetreffende app kan aankopen. Om het compleet te maken worden er ook nog afbeeldingen uit de App Store gehaald als ook de omschrijving.

Elke keer dat er een iAppdeal wordt geplaatst in de top schuiven alle logo’s weer één plek op. Na 15 wordt nummer 16 van de plaats verstoten en zal deze niet meer zichtbaar zijn. voor elke deal die we plaatsen wordt er ook een twitter bericht verstuurd. Dit gebeurt op een ander twitter account. Op deze manier is de keuze aan de bezoeker of hij of zij deze deals wilt ontvangen. Er worden namelijk best veel berichten verstuurd. Het account dat we hiervoor gebruiken is http://twitter.com/iAppdealsNL Wanneer er een echte goede iAppdeal tussen zit dan wordt deze ook geretweet door ons standaard twitter account http://twitter.com/Apple4EverNL . Wij proberen dit met mate te doen. Niets is zo vervelend wanneer je 10 tallen Tweet’s voorbij ziet komen. Er wordt een Twitter verstuurd wanneer de iAppdeal een hoge waardering heeft. Wanneer deze nog geen waardering heeft maar wij hebben het idee dat deze de moeite waard is dan zal er iAppTip als hashtag worden toegevoegd. Naast de titel staat er ook bij voor welk apparaat de iAppdeal is, dit kan zijn [Mac], [iPad], [iPhone] en [Universeel]. Wanneer je geen Mac hebt kan je de iAppdeals die voor de Mac zijn meteen overslaan.


De “oude” methode van het doorgeven van de iAppdeals was / is via een bericht met daarin een lijst van App’s die in prijs gedaald zijn. Dit zal zeer zeker minder vaak zijn. Voortaan wordt je op 2 manieren voorzien van iAppdeals! Op deze manier mis je niets meer;-)


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs