.
Apple4ever-Iphone


Wat is een Apple TV?

De eerste Apple TV werd al uitgebracht in 2007. Dit apparaat bestaat dus eigenlijk al een tijdje. Inmiddels zijn er 5 verschillende generaties uitgebracht. Hoewel de productie van de eerste 3 generaties is gestaakt zijn wel de vierde en vijfde generatie nog in productie. Een Apple TV is in principe gewoon een multimedia-apparaat. Maar zo gewoon is dit apparaat niet. Je kunt met deze mediabox namelijk veel meer dan simpelweg televisie kijken. Natuurlijk kun je op deze televisie ook je favoriete films en series kijken. Je kunt deze bijvoorbeeld huren of kopen in de Apple iTunes store maar je kunt er met een Smart TV ook voor kiezen je favoriete streamingsdienst zoals Netflix en Videoland te gebruiken. Verder kun je deze televisie gebruiken voor 3 dingen;

  • Apps installeren
    Denk hierbij een apps zoals die favoriete streamingsdienst, nieuwsapps, games, youtube en nog veel meer. Apple Tv heeft namelijk een veel groter aanbod apps dan elke andere Smart TV. Ook de gamedienst Apple Arcade is hierop beschikbaar waardoor jij je kunt vermaken met de leukste games als er geen film of serie meer over is.
  • Content streamen 
    Met deze Smart TV kun jij moeiteloos al je content streamen. We hebben het dan niet alleen over die leuke film of spannende serie, maar je kunt ook je muziek of een diashow van jouw mooiste foto's op deze TV afspelen! 
  • Woninghub voor homekit 
    Je kunt je Apple TV ook gebruiken als thuisstation voor je slimme Apple woning. Dit apparaat staat immers toch altijd thuis en is altijd aangesloten op zowel elektriciteit als internet. Op deze manier kun je je slimme huis altijd en overal ter wereld bedienen. Vaak kun je je tv ook bedienen met spraakcommando's via Siri.
Terug naar Producten