.
Apple4ever-Iphone

Wat is de Apple Watch?

De Apple Watch is een smartwatch die verbinding maakt met je iPhone. Op deze manier kan je met de Apple Watch meldingen afleveren, bellen, sms’en en apps uitvoeren. Zo kun je je Apple watch gebruiken voor dagelijkse communicatie, maar door het installeren van handige traning/workout apps ook bijvoorbeeld als sporthorloge. Door de jaren heen zijn er al veel verschillende series uitgebracht, maar Apple zorgt er steeds voor dat de verwachtingen worden overtroffen door iedere keer opnieuw betere versies met een groeiend aantal mogelijkheden van de Apple Watch op de markt te brengen.

Apple Watch modellen

Momenteel zijn de volgende modellen beschikbaar:

  • Apple Watch Series 6: Dit is de nieuwste versie van de Apple Watch. Het heeft een nieuwer design met een groter scherm. Bovendien bevat het allerlei extra’s waaronder een bloedzuurstofmeting. Ook alle vernieuwingen van de Series 4 en 5 zijn in de nieuwste serie verwerkt, zoals een always-on scherm, een kompas, ECG en valdetectie.
  • Apple Watch SE: Dit een meer betaalbare Apple Watch. Het beschikt over hetzelfde design en dezelfde schermafmetingen als de Apple Watch Series 6, maar er ontbreken enkele zaken zoals de always-on display, ECG en de bloedzuurstofmeting.
  • Apple Watch Series 3: Dit is veruit de goedkoopste Apple Watch. Het is een model dat al wat langer op de markt is en het scherm is iets kleiner dan bij de andere modellen. Als je op zoek bent naar een smartwatch met goede specificaties voor productiviteit en sport is dit een geschikte Apple watch voor jou.

Een Apple Watch kopen bij een Apple Reseller

Als je verzekerd wil zijn van een deskundig advies bij de aankoop van je Apple Watch, breng dan een bezoek aan de plaatselijke Apple Premium Reseller. Apple Premium Resellers zijn door Apple gecertificeerde winkels die gespecialiseerd zijn in alle producten en toepassingen van Apple. Apple Premium Resellers beschikken over het complete assortiment aan iMacs, iPads, iPhones en iPods en ze hebben daarnaast een breed aanbod software en accessoires voor je Apple-apparaten. Zij kunnen je dus prima helpen bij de aankoop van je Apple-apparaten. Bovendien geven zij je onafhankelijk advies over alle producten en verzorgen ze door Apple gecertificeerde cursussen. Hierdoor vind je alles wat je nodig hebt voor je Appleproduct op één plek. 

Terug naar Producten