.
Apple4ever-Iphone

Apple en korting

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat Apple zelf geen korting geeft op haar producten. Dus als u met goede moed naar een Apple store loopt op de hoop dat u korting gaat krijgen, dan kunt u dat vanaf nu uit uw hoofd zetten. U kunt alleen producten, die u bij Apple zelf koopt, goedkoper aanschaffen als er een nieuwer product uitkomt. Bijvoorbeeld met een iPhone. Elk jaar komen er weer nieuwe iPhone’s uit. Als er een nieuwe iPhone op de markt gebracht wordt, worden de oudere iPhone’s minder waard en dan past Apple de prijzen ook aan. Dus alleen als er nieuwe producten van een bepaald artikel te koop zijn, zullen vorige versies pas goedkoper worden bij Apple zelf.

Hoe krijg ik dan wel korting?

U kunt wel via andere bedrijven korting krijgen op Apple producten. Er zijn genoeg winkels en webshops in Nederland te vinden die u wel korting aanbieden op producten van Apple. Bijvoorbeeld door een aanbieding of een kortingscode. Hou daarom in de gaten of er nieuwe kortingscodes voor de shop van uw keuze is. Meerdere van deze kortingen zullen ook zijn dat u er nog een accessoire krijgt bij aankoop van een MacBook, iPhone enzovoort. Ook deze winkels en webshops zullen een bepaalde korting geven aan Apple producten als er nieuwere versies van uitkomen. Hoe ouder de producten worden hoe meer korting zij op een gegeven moment op deze producten geven.

Om goedkoper een nieuwere iPhone aan te schaffen zult u dit toch echt bij een provider zo goedkoop mogelijk zien te krijgen. Zij maken nog weleens aantrekkelijke deals met een nieuw toestel in combinatie met een abonnement bij de desbetreffende provider. Dit is meestal wel alleen bij iPhone’s het geval en niet bij andere Apple apparaten.

Terug naar Tips