.
Apple4ever-Iphone

Wat is de HomePod?

De HomePod is Apple’s eerste slimme speaker met hoge kwaliteit audio. Apple legt met dit product vooral de nadruk op geluidskwaliteit, met onder andere virtuele surround-sound. De speaker staat via Wi-Fi in verbinding met het internet. De HomePod is geschikt voor Homekit en werkt moeiteloos samen met al je andere Apple-apparaten. Zo kan je via de HomePod een inkomend gesprek van je iPhone beantwoorden, naar muziek luisteren op je iMac en je tv-ervaring naar een hoger niveau brengen door het geluid van je Apple TV te koppelen aan de HomePod. Bovendien is er een Siri-functie aanwezig. Hierdoor kan je niet alleen muziek afspelen, maar bijvoorbeeld ook timers instellen, Apple-apparaten zoeken, liedjes zoeken met behulp van songteksten, telefoongesprekken uitvoeren en nog veel meer. Dit alles doe je door middel van spraakopdrachten. 

De HomePod Mini

Recent heeft Apple een nieuwe, meer betaalbare, HomePod optie op de markt gebracht: de HomePod Mini. Het is een kleinere variant op de HomePod die in 2018 op de markt is gebracht. De Mini-variant werkt hetzelfde als de oorspronkelijke HomePod en kan dus ook moeiteloos samenwerken met al je andere Apple-apparaten. Hoewel er minder hardware in de HomePod Mini zit, verzekerd Apple dat het dezelfde akoestische principes gebruikt als de HomePod. Dit houdt een 360-graden audio-ervaring in.

De voordelen van het kopen van een Homepod bij een Apple Reseller

Apple Premium Resellers zijn winkels die gespecialiseerd zijn in alle producten en toepassingen van Apple. Bovendien zijn deze winkel gecertificeerd door Apple. Zij kunnen je dus prima helpen bij de aankoop van je Apple-apparaten. Apple Premium Resellers beschikken over het complete assortiment aan iMacs, iPads, iPhones en iPods en ze hebben daarnaast een breed aanbod software en accessoires voor je Apple-apparaten. Bovendien geven zij je onafhankelijk advies over alle producten en verzorgen ze door Apple gecertificeerde cursussen. Hierdoor vind je alles wat je nodig hebt voor je Appleproduct op één plek. Als je als zakelijke of professionele gebruiker nog meer uit je Apple wil halen, breng dan een bezoek aan de plaatselijke Apple Premium Reseller voor een deskundig advies bij je aankoop.

Terug naar Producten