.
Apple4ever-Iphone

iPod Shuffle

Dit is het nieuwere instapmodel van de iPod dat vooral goed scoort ten opzichte van andere eenvoudige USB MP3 stick producten. Het product al even populair als de andere iPods. Waarom is de iPod Shuffle succesvol? Het biedt tegen een relatief lage prijs al veel gemak met een mooie vormgeving. Ook als u liever met een relatief goedkoop en zeer licht apparaat op straat loopt is deze iPod het overwegen waard.

iPod Nano

De Nano is anders dan de iPod Shuffle - het heeft namelijk het echte iPod design. Het apparaat wordt geleverd in diverse kleuren en in uitvoeringen van 2GB tot 16 GB met 7 verschillende generaties. Deze iPod is uitzonderlijk licht: tussen de 20 en 50 gram. Met het kleurenscherm kunt u muziek luisteren en eenvoudig door uw fotocollectie scrollen, waar je maar wilt. Er past een collectie van 500 nummers op een apparaat van 2 Gb. En je collectie is zeker toevertrouwd aan dit krasbestendige en schokbestendige apparaat. Met het fameuze Clickwheel is een nummer uit je collectie vinden en afspelen nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verkoop van de iPod Nano is in 2017 stopgezet.


Ipod software

GoPod
GoPod stelt je in staat om de EU volume limitatie van derde en vierde generatie iPods te verwijderen. Hierbij zal er geen informatie of bestanden op je iPod beschadigd worden. Besef echter wel dat gebruik van dit programma op eigen risico is . (kans op gehoorbeschadiging, en opblazen van je oordopjes . 

iPod Volume Booster 
iPod Volume Booster ( Mac ) is een programma waarmee je het volume limiet op je iPod kan opheffen. Hierbij zal er geen informatie of bestanden op je iPod beschadigd worden. Besef echter wel dat gebruik van dit programma op eigen risico is . (kans op gehoorbeschadiging, en opblazen van je oordopjes ) 

Free iPod Video Converter 
Free iPod Video Converter (Windows) is een gratis programma wat ervoor zorgt dat je alle populaire videoformaten om kunt zetten naar het video formaat voor je iPod. Je kan nu genieten van DVD/VCD en AVI, MPEG, WMV, RM, RMVB, DivX, ASF, VOB video bestanden op je iPod. Verder is het goed te weten, dat dit freeware programma geen spyware, adware, trojans of virussen bevat. 

Terug naar Producten