.
Apple4ever-Iphone

STACK op je iPhone en iPad

Je wilt overal en altijd bij je bestanden kunnen. Download de app die speciaal voor iOS-gebruikers is ontwikkeld en maak direct gebruik van de 1000 GB gratis opslagruimte van STACK. De app is overzichtelijk opgebouwd en bestaat uit verschillende tabbladen, zodat je vanaf je mobiele apparaten makkelijk en snel bij het beoogde bestandstype uitkomt. Het tabblad voor afbeeldingen geeft bijvoorbeeld een visuele weergave van jouw foto’s, zoals je dit gewend bent op de gewone foto-app van je iPhone of iPad.

Streamen vanaf je opslag

Met STACK speel je eenvoudig je audiobestanden in de app zelf af. Je hoeft ze dus niet eerst te downloaden. Dat bespaart algauw tijd en ruimte. Ook zijn er in de nieuwe iOS-app diverse bestandsviewers ingebouwd, waarmee je onder andere Microsoft Office- en pdf-bestanden opent. Zelfs het openen van zipbestanden is geen enkel probleem. Er is geen limiet aan bestandstypes of -groottes, dus je vlijmscherpe foto’s of gave video’s kunnen er zo bij!

Automatische synchronisatie tussen al je apparaten

STACK is bereikbaar vanaf al je apparaten. Je kunt bestanden bewerken vanaf je MacBook, via je browser of op je iPhone. Door de automatische synchronisatie worden de wijzigingen die je maakt op al je apparaten en applicaties doorgevoerd. Zo is jouw STACK altijd en overal up-to-date, zonder dat jij met een USB-stick alles handmatig synchroon hoeft te houden.

Geen pottenkijkers in jouw bestanden

TransIP garandeert dat jouw STACK ook echt van jou is. Je gegevens worden dus niet doorverkocht of vrijgegeven aan derden, iets wat bij grote Amerikaanse clouddiensten vaak wel gebeurt. De STACK-storage is dan ook gevestigd op eigen bodem, waardoor deze onder de Nederlandse wetgeving valt. STACK heeft een sterke focus op privacy en veiligheid, een belangrijk onderscheid met andere clouddiensten.

Maak je STACK extra persoonlijk

Je STACK wordt nog een tikkeltje meer van jou wanneer je er een uniek webadres aan koppelt. Ook dit regel je eenvoudig bij TransIP. Maak het zo gek (stekkie.nl) of professioneel (bestof.photography) als je zelf wilt en surf naar de STACK die echt op jouw naam staat.

Terug naar Tips