.
Apple4ever-Iphone

Wat is de iMac?

De iMac is een populaire desktop computer van het merk Apple. In de afgelopen jaren zijn er al veel verschillende versies uitgebracht, maar Apple weet steeds de verwachtingen te overtreffen, door steeds weer een nieuwe betere, en snellere versie van de iMac op de markt te brengen.

De iMac evolutie

De huidige versie is er een met een ultra-dun ontwerp en uiterst goed functionerend besturingssysteem. Deze en de vele andere mogelijkheden van de iMac zorgen ervoor dat de het één van de populairste computers aller tijden is. Het is dat ook niet voor niets dat de meeste developers, reclame- en mediabureau, grafisch vormgevers en vele andere beroepsgroepen ervoor kiezen om te kiezen voor een stabiele en degelijke computer. En dat is de iMac zeker!

Wat zijn Apple Resellers?

Apple Premium Resellers zijn door Apple gecertificeerde winkels welke gespecialiseerd zijn in alle producten en toepassingen van Apple. Ze kunnen je uitstekende helpen bij bij de keuze van een Mac, iPad of iPod. Daarnaast geven ze je onafhankelijk advies over alle aspecten die bij een aankoop van een iMac komen kijken en verzorgen door ze door Apple gecertificeerde cursussen. Apple Premium Resellers voeren het complete assortiment aan iMacs, iPads, iPhones and iPods, en hebben daarnaast nog een ruim assortiment aan software en accessoires in huis. In één winkel vind je dus alles voor Apple wat je nodig hebt. Wanneer je als zakelijke of professionele gebruiker nog meer uit je Apple wilt halen ga je naar de plaatselijke Apple Premium Reseller voor deskundig advies.

Terug naar Producten