.
Apple4ever-Iphone

Otterbox-5s: geschikte Otterbox

Er is nogal wat keus aan OtterBox hoesjes en dan is het handig goed te weten waarvoor je de hoes wilt gebruiken. Wat wil je beschermen en waar gebruik je je iPhone het meest. Gaat het om de werkplek, is deze stoffig en lijkt deze op een bouwplaats. Heb je kleine kinderen die met regelmaat je iPhone uit de handen neemt. Of heb je de iPhone in een tas zitten met allerlei andere spullen die de iPhone wellicht kunnen beschadigen. Er zijn namelijk verschillende hoesjes van Otterbox te verkrijgen. Zelf hebben we voor de OtterBox Defender black voor de Apple iPhone 5s gekozen omdat deze hoes de iPhone niet veel dikker maakt. Ook kan het wat schokken absorberen en is de voor en achterkant beschermt.

otterbox-5s-2: gemak

Wanneer je gebruik maakt van verschillende hoesjes dan is het wel handig om te weten of een hoesje er makkelijk omheen gaat. Dit is bij de Otterbox Defender case black is zeer makkelijk om de iPhone te krijgen omdat de hoes gemaakt is van een soort rubber. Dit is flexibel en er dus makkelijk vanaf te halen. Ook is de hoes makkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Wanneer je niet zo handig bent in het aanbrengen van een folie over de iPhone dan komt dit goed uit want deze hoef je niet op de iPhone aan te brengen. De voorkant is als het ware de bescherming die je er zo op klikt. Dus krassen zijn verleden tijd;-)

Voor alle iPhone modellen is wel een geschikte Otterbox case te vinden dus neem snel een kijkje op Telefoonhoesjesxl.nl wanneer je op zoek bent voor een goede bescherming voor je “precious”. Uiteraard zijn er ook hoedjes beschikbaar voor andere merk mobiele telefoons zoals de Samsung Galaxy S4 hoesje of Sony Xperia Z3 Compact hoesje kun je hier terecht.

Terug naar Tips