.
Apple4ever-Iphone

Wat moet ik doen?

Ten eerste is het belangrijk dat u uitlogt bij iCloud op uw iPhone. U wilt tenslotte niet dat uw gegevens nog op een telefoon staan die niet meer van u is. Schakel daarna ook zoek mijn iPhone uit. Als u dit niet doet dan kan iemand anders niks met deze telefoon. Na deze twee belangrijke stappen moet u alles van de iPhone verwijderen wat persoonlijke informatie kan bevatten, zoals foto’s, video’s, telefoonnummers enzovoort. Dit kunt u makkelijk doen door de iPhone opnieuw in te stellen via instellingen. Mocht u nog informatie willen houden die op een oud apparaat staat, maak dan eerst een back-up voordat u het apparaat opnieuw instelt.

Zorg dat de iPhone er goed uit ziet. Poets deze gronding tot hij helemaal schoon is. Door middel van spuitlucht kunt u de openingen in een iPhone goed schoonmaken. Als u deze stappen heeft doorlopen is het zaak om de accessoires bij elkaar te gaan zoeken. Een iPhone verkoopt beter als alle originele accessoires nog bij de iPhone zitten. Uw iPhone is nu klaar voor verkoop. Dit werkt hetzelfde voor andere Apple producten, zoals een MacBook, iPad enzovoort. 

Inruilen

Apple biedt u ook de mogelijkheid om uw oude iPhone in te ruilen voor een nieuwe. Als u wederom wenst een nieuwe iPhone aan te schaffen dan kunt u na de bovengenoemde stappen deze inleveren in een Apple store en dan krijgt u een soort korting op een nieuwe iPhone. Hoe minder oud uw apparaat is hoe meer geld deze waard is voor Apple. Zo kunt u tot maximaal €700,- korting krijgen op een oude iPhone. Mocht u geen nieuwe iPhone aan willen schaffen dan kunt u deze aanbieden op een online verkoopplatform.

 

Terug naar Tips